Mubera i Senad Muhovic

Konačno uhapšeni muž i žena zbog ubistva Anela Papića

Hronika, Sjenica vesti

Supružnici Mubera i Senad Muhović uhapšeni su danas zbog sumnje da su 23. juna u Sjenici ubili Anela Papića.

Kako saznajemo, supružnici koji su u Srbiju došli iz Nemačke uhapšeni su na graničnom prelazu Horgoš.

Anel Papić je ubijen 23. juna, a njegovo telo nađeno je dan kasnije. Forenzičari koji su obavili uviđaj su na mestu zločina pronašli DNK tragove i Mubere i Senada, zbog čega su oboje osumnjičeni za zločin. Iako se u prvi mah verovalo da je Senad ubica, forenzičari ne isključuju ni mogućnost da je zločin počinila Mubera.

Anel je ubijen udarcima kamenom, a njegovo telo zatim je zatrpano granjem i zapaljeno.

Za Muberom i Senadom je bila raspisana poternica, pošto je svi dosadašnji dokazi ukazuju na to da su supružnici glavni osumnjičeni.

– Nakon dolaska iz Nemačke, Senad je u Muberinom telefonu pronašao njenu prepisku s Anelom, sa kojim je imala aferu. Sa njenog broja Anelu su poslate poruke da se u petak ujutru nađu na mestu na kojem su se ranije sastajali, a još nije jasno da li je poruke poslala Mubera ili Senad – rekao je ranije izvor iz istrage.

Policija “ima materijalne i druge dokaze” da su ubistvo zajedno počinili Mubera i Senad Muhović, a da su potom pobegli u Nemačku.

Nekim medijima u Novom Pazaru Mubera je poslala poruku iz Nemačke u kojoj tvrdi da je ona ubila Amela i da je njen suprug Senad bio samo posmatrač. Ona tvrdi da nikada nije bila Amelova ljubavnica i da je godinama trpela njegova udvaranja, maltretiranja i ucenjivanja.

Čitaj još:  Održana Štraparijada u Sjenici (Video)

– Morala sam da ga ubijem, bilo je: ili on ili ja – izjavila je Mubera pre polaska za Srbiju.

Svi detalji znaće ovog zločina, koji je izazvao veliku pažnju i uznemirenje žitelja Sjenice i okoline, znaće se kada budu saslušani i Muhovići i kada iz Beograda stignu sve DNK-a i druge analize.




Osumnjičeni bračni par je pola sata posle ubistva pobegao iz Srbije. Otac ubijenog Anela, Ahmo Papić rekao je nedavno da je siguran da su oni ubice.

– Oni su ubili mog sina, u to sam siguran. Znao sam to u subotu ujutru pre nego što sam pronašao telo svog Anela. Njega nije bilo od petka ujutru, u subotu sam prvo otišao do Muberinih roditelja. Njen otac mi je rekao da su ona i Senad otišli dan ranije za Nemačku. Tada sam znao da su ga ubili i pobegli, a onda sam našao sina ubijenog kamenom. Ako je Senad bio ljut, mogao je kao čovek da ga ubije, da puca u njega nasred ulice, a ne da ga ubiju u šumi kamenom i da ga spale – kaže Ahmo.

Čitaj još:  "Zmaj sa golubijim srcem" ceo snimak predstave

On je rekao i da može samo da pretpostavlja šta se desilo kobnog petka u šumi na putu između njihove i Muberine kuće.

– Ona je imala i druge veze. Da li je njih htela da prikrije pred mužem pričom o Anelu, ne znam. Možda su se našli i da se oproste pred njen odlazak za Nemačku. Oni jesu bili u tajnoj vezi, ali to nije razlog za ovakav zločin. Meni su otkinuli pola srca. Svako ko je poznavao mog sina, na njega nikad ne bi digao ruku. Zato se nadam da će se ubice predati i reći šta se desilo – kaže Ahmo.

izvor: Blic, Novosti

Facebook komentari

Leave a Reply