Muhovici - Senad Muhovic - Mubera Muhovic- Anel Papic - Ubistvo u Sjenici - Sjenica

Mubera se navodno sama obračunala s Anelom Papićem

Hronika, Sjenica vesti

Mubera se navodno sama obračunala s Anelom Papićem

Mubera svu krivicu preuzima na sebe?
Da li će se posle predaje supružnika Muhović saznati svi detalji brutalnog ubistva Anela Papića iz Sjenice

Supružnici Mubera (32) i Senad Muhović (34), iz Sjenice, za kojima je bila raspisana poternica zbog sumnje da su 23. juna u selu Ponorac brutalno (s više udaraca kamenom u glavu) ubili a potom i zapalili sugrađanina i, navodno, Muberinog dugogodišnjeg ljubavnika Amela Papića (32) – prošlog petka su se, na graničnom prelazu Horgoš, dobrovoljno predali pravosudnim organima Srbije. A na prvom saslušanju u novopazarskoj policiji nisu progovorili ni jednu jedinu reč – branili su se ćutanjem.

Za danas je zakazan njihov prvi “susret” sa istražnim sudijom Višeg suda u Novom Pazaru. Ne zna se da li će konačno progovoriti i, kako su iz Nemačke najavljivali, sve objasniti, ili će i dalje ćutati. Bolji poznavaoci prilika ističu da će se, najverovatnije, još braniti ćutanjem, dok ne kompletiraju advokatski tim i sa svojim braniocima ne pripreme strategiju odbrane.

Sudeći po izjavama koje je davala nekim medijima, Mubera će pokušati da sve preuzme na sebe. Izjavila je da se sama obračunala s Papićem, odnosno da ga je sama ubila, a da je njen suprug Senad bio samo posmatrač. Tvrdila je da nije bila Papićeva ljubavnica, već da je godinama bila žrtva njegovih pretnji, maltretiranja i ucena.

Čitaj još:  Asfaltira se još jedna deonica puta (Video)

– Ova priča pada u vodu, imamo jake materijalne i druge dokaze da su oboje učestvovali u ubistvu Papića, njegovom pokušaju spaljivanja i prikrivanju zločina – kaže izvor iz istrage. – Suđenje će biti vrlo zanimljivo, jer će se, verujemo, pojaviti puno svedoka i još mnogo novih dokaza, a i “nauka” će igrati važnu ulogu. Čekamo da čujemo i njihovu verziju događaja.




Ukoliko Mubera pokuša da zločin pripiše sebi, verovatno će to učiniti da bi, koliko je to moguće, zaštitila supruga i decu.

– Sigurno računa i da će, kao žena i majka, koja je navodno godinama maltretirana, manje robijati. Možda oseća i grižu savesti, jer je zbog veze s Papićem u nevolju uvukla i supruga Senada i celu porodicu – kaže naš izvor.

POZVALA GA DA SE VIDE, PA GA UBILI

Prema informacijama iz policije, Senad Muhović je uoči Bajrama došao u Sjenicu i posle praznika trebalo je da u Nemačku povede suprugu Muberu i decu. Ujutru 23. juna, sa Muberinog telefona Papiću je stigla poruka u kojoj mu je poručeno da treba da se vide na mestu gde se uvek viđaju. Anel je na susret otišao svojim “pasatom” i – više se nije vratio. Istoga dana osumnjičeni bračni par je, sa dve ćerkice pobegao iz Sjenice, a u toku dana i iz Srbije, napustivši našu zemlju na graničnom prelazu Horgoš. Sutradan je Amelovo poluizgorelo telo pronađeno pored puta u selu Ponorac.

Čitaj još:  Sjenica na 40. Međunarodnom sajmu turizma

 

izvor: novosti

Pogledajte još:

Facebook komentari

Leave a Reply