Sjenica 1970

Prepoznajete li nekoga? Sjenica 1970 god.

Sjenica vesti

Sjenica 1970

Iskopao je Ramo za nas snimak gde mislimo da je nastao davne 1970 godine. Nama lično poznatih faca na snimku ima, ali ne možemo da ih dodelimo nijednom imenu. Sigurni smo da će se neko pronaći u celoj ovoj priči.

Ako nekoga prepoznajete ili pak znate tačnu godinu snimanja i želite da upotpunimo informacije, da dodamo ovde u članku, javite nam se na fejsu ili na dobro poznati email “sjenicacom @ gmail.com”.

Dopuna:
Posle mnogo pisanja i komentarisanja, na YouTube se javio Muamer Spahić koji je napisao tekst vezan za ovaj snimak:
“Snimak napravio moj rahmetli amidža Ćazim Spahić, snimci oko i u kući koja je u “fazi izgradnje” a u kojoj se uveliko živi je kuća rahmetli Sulejmana Spahića. Ovaj zgodni gospodin koji se pojavljuje na prozoru sa svojom suprugom Džemkom, je moj rahmetli amidža Husein Spahić. Na snimku se vide i moje rahmetli tetke, Mejra, Habiba i Derviša. Starica sa šamijom je TETA, Hankuša, kod koje smo ja, Murat i rahmetli Bisera odrastali dok su nam roditelji bili na “privremenom” radu u Nemačkoj. Na snimku se vide i Dervišine kćeri, Bahrija – prava lepotica, ako se ne varam tu je i Ševala, Ika?, moja rahmetli sestra Bisera, brat Murat.
Muamer Spahić je 1963 godište – dečak u prugastoj majici koji se pojavljuje na samom početku i kasnije više puta. Njegov stariji brat Murat je 1958g. – on je isprva u žutoj majici, a posle u prugastoj. A njihova rahmetli sestra Bisera je bila 1961 – to je devojčica koja baca baki kocke šećera kroz prozor, isprva nosi bele pantalone, a posle crvenu mini haljinicu – na osnovu starosti dece bi se mogla proceniti godina… Posle puno muke prepoznasmo i Safeta Spahića koji živi u Nemačkoj: manji dečak u crvenoj bluzi sa štraftama koji na prozoru udara najstarijeg Murata (samo na osnovu toga je prepoznat)”

 

Čitaj još:  Turska razvojna agencija 'Tika' finansira obuku zanatilija u Turskoj (Video)

Redakcija Sjenica.com

 

Pogledajte još:

Facebook komentari

One thought on “Prepoznajete li nekoga? Sjenica 1970 god.

Leave a Reply