ubijeni anel papić u sjenici

Uskoro presuda za ubice Anela Papića

Hronika, Pešter, Sjenica, Sjenica vesti

Uskoro presuda za ubice Anela Papića

Posle tri i po godine suđenja, pred Višim sudom u Novom Pazaru okončan je dokazni postupak protiv Senada (38) i Mubere (36) Muhović, optuženih da su u junu 2017. u selu Ponorac kod Sjenice brutalno ubili Anela Papića (32).
Zapratite nas na viberu: http://bit.ly/348Z9SL

Na poslednjem ročištu predočeni su rezultati ponovljenog veštačenja zemljišta, nakon čega je postupajući sudija završne reči zakazao za 24. septembar, posle kojih se očekuje donošenje prvostepene presude.

Uskoro presuda za ubice Anela Papića

Supružnici se terete da su 23. juna 2017, Anela, Muberinog ljubavnika, namamili u atar sela Ponorac, a potom ga napali i ubili, zadavši mu 27 udaraca tupim predmetom po glavi i telu. Sumnja se da su, dok je verovatno još uvek bio živ, Anela odvukli do obližnjeg šipražja i pokušali da ga spale. Njegovo telo pronađeno je dan kasnije, a Senad i Mubera su u međuvremenu već pobegli u Nemačku.
Iz te države su preko rođaka i putem medija poručivali da nisu ubili Papića, najavljujući da će se vratiti u Srbiju i dokazati svoju nevinost. Uhapšeni su desetak dana kasnije, prilikom ulaska u Srbiju na graničnom prelazu Horgoš. Iako su najavljivali da će tužiocu ispričati sve, tokom istrage su se branili ćutanjem.

Čitaj još:  SMRDOVANJE (epizoda 3) Video

Uskoro presuda za ubice Anela Papića

Mubera je i tokom glavnog pretresa nastavila da se brani ćutanjem, dok je njen suprug izneo odbranu tvrdeći da nije ubio Papića i da ne zna o kome se radi.

Čitaj još:  Zvanično izdata međunarodna potera za bračnim parom

izvor: Kurir, Novosti

Facebook komentari

Leave a Reply