Odrzana godisnja prezentacija KUD a Jedinstvo - Decembar 2015 / Sjenica

Održana godišnja prezentacija KUD-a “Jedinstvo” (Video)

Kultura, Sjenica vesti, Video

Održana godišnja prezentacija KUD-a “Jedinstvo”

Odrzana godisnja prezentacija KUD a Jedinstvo - Decembar 2015 / Sjenica

Ustanova kulture Sjenica organizovala je godišnju prezentaciju sekcija KUD-a “Jedinstvo”, a tom prilikom u Domu kulture nastupili su folkloristi, glumci, recitatori i Sjenički tamburaši.
Predsednik KUD-a “Jedinstvo” Irhad Rastić kazao je da će društvo u narednom period pokušati da organizuje rad muzičke sekcije. On veruje da će opština Sjenica pomoći društvu da ostvari taj cilj.




Bez struje, ali rezultati ne izostaju
Članovi društva danas održavaju probe u Domu kulture jer je njihova prostorija u centru grada bez struje zbog neplaćenih računa za električnu energiju.
Dugogodišnji član KUD-a, Salih Saračević, kaže da je folklorna sekcija najviše napredovala, a da se takva postava folklora u Sjenici ne pamti u poslednjih 50 godina.
Pošto društvo okuplja dosta članova, istina ne kao nekada, Saračević smatra da će opština imati razumevanja i pronaći finansije da plati ručun za struju.
Urednica programa Ustanove kulture, Indira Tandirović, pohvalila je saradnju KUD-a Jedinstvo i ove ustanove.

Čitaj još:  Caričina iz vazduha (Video)

“Rado pružamo podršku Jedinstvu jer i oni nama izlaze u susret kada organizujemo odgovarajuće manifestacije”, kazala je Tandirović.
Manifestaciju godišnje prezentacije KUD-a Jedinstvo posetilo je dosta Sjeničana, sav prihod od prodatih karata biće iskorišćen za plaćanje dela duga za električnu energiju.

Čitaj još:  Za koga glasate danas? Izbori BNV

 

Redakcija Sjenica.com

 

Pogledajte još:

Facebook komentari

One thought on “Održana godišnja prezentacija KUD-a “Jedinstvo” (Video)

Leave a Reply