Pocetak izgradnje setalista u Sjenici 15.05.2015. - 6

Početak izgradnje gradskog šetališta (Slike)

Opstina Sjenica, Sjenica vesti, Slike, Video

Da se vlasti u našem gradu nisu šalile kad su zimus za vrijeme asfaltiranja glavne ulice rekli da će na proleće da se nastavi sa radovima u gradu, možemo sada da potvrdimo. Radovi su u toku, pored rekonstrukcije trotoara glavne ulice u Sjenici nastavlja se sa planom i programom zacrtanim za ovu godinu.

Na tromeđi, gde se ulivaju dvije rijeke u našem gradu, po izveštaju predsednika opštine Hazba Mujovića, treba da nastane takozvana Sjenička kuća. Nije nam bilo teško da malo pretražimo naše arhivske snimke i tačno vam predstavimo, šta je predsednik sve rekao u decembru 2014. godine za vrijeme asfaltiranja glavne ulice Milorada Jovanovića.

Čitaj još:  Predstavnici Turske obišli Sjenicu (Video)

Evo kako izgledaju početni radovi a očekujte uskoro i video snimak. Bićete obaveštavani redovno o našem novom gradskom šetalištu.

Pocetak izgradnje setalista u Sjenici 15.05.2015. - 6

Pocetak izgradnje setalista u Sjenici 15.05.2015.

Pocetak izgradnje setalista u Sjenici 15.05.2015.

Pocetak izgradnje setalista u Sjenici 15.05.2015.

Pocetak izgradnje setalista u Sjenici 15.05.2015.

Pocetak izgradnje setalista u Sjenici 15.05.2015.

Slike: Nedžad Halilović
Video: Ramo Tahirović

Facebook komentari

4 comments

  • Pesak,pa znamo svi,kao i do sada za tih nekoliko stotina metara trotoara ce sluzti za parking i baste tih ugostiteljskih objekata…Setaliste cija je duzina sto metara ,a oko njega sve supa do supe ,i smijesno i zalosno u isto vrijeme …

  • a je li Setaliste ,si cuo ovo??kazu neki iz francuske je uspeo cak da promeni plan zgrade koja je izgradjena negde 80-tih i “ulepsao”stepeniste ,neki stolovi tu,…itd,za 3 coveka u komsiluku se govori da jedan je prvo postavio nekoliko stubova,pa malo muckao i napravio kafic pa mesao i dodao jos jedan deo kafica i to mu bilo malo covek uzeo veci deo trotoara,sledeci preko puta dobre duse video da opstina nema para pa pomogao opstini da napravi park sa fontanom i mini programom za decu,inace vrlo fin gospodin i jako pedantan,sledeci komsija uspe cak na mestu gde ni u crtanim filmovima sa betmenom,supermenom,…itd sagradi “kucu” i doda tako jos jednu uz nju “kucu” na trotoaru,izgleda tu urbanizam nije odredio tacno mesto za trotoarr ili mozda mislio da stave saobracajni tehnicari znak za suzenje trotoara da ne udare pesaci od ivicu”kuce” ,……itdd.ima ih jos mnogo, samo tu u blizini koliko ih je oooooho hooo!!hoce li nas predsednik opstine nastaviti tradiciju dugu nekoliko decenija svojih kolega ili kako???znas li sta o tome Setaliste???

Leave a Reply