Carsija 06.12.2014. - 4

Novi izveštaj rekonstrukcije glavne ulice uz apel Vladi! (Slike i video)

Sjenica vesti, Slike, Vijesti 2014

Nismo nekoliko dana pisali o aktuelnom stanju na rekonstrukciji glavne ulice Milorada Jovanovića. Radovi odmiču, vrijeme nas služi, fala Bogu.

Kao što znate, radovi su započeti od semafora (kocke) pa do stare (bivše) autobuske stanice. To su prve dvije slike koje smo vam postavili. Ivičnjaci su počeli da se rade, grubi radovi po našem laičkom mišljenju završeni. Posle ivičnjaka slijede radovi na novim trotoarima, kao i, naravno, asfaltiranje.

Carsija 06.12.2014. - 1

Carsija 06.12.2014. - 2

A ovo je nova faza radova (slike ispod) koja obuhvata početak kopanja – od semafora (kocke) prema i do Jablaničke ulice. Dakle, potpuno ista procedura kao u čaršiji.
Iskreni da budemo, drago nam je i presrećni smo što se radi. I jedva čekamo da vidimo rezultate.

Čitaj još:  Okrugli sto o nacionalnoj strategiji za mlade

A ovim putem koristimo priliku da apelujemo na aktulenu vlast u gradu, da se na ovom dijelu gde se sada kopa, postave ležeći policajci (znači od kocke pa do pumpe, na vrhu grada). Ovo je deo ulice gde se naša omladina najviše trka i dokazuje, naročito ako je neka lijepa cura na putu ka gradu ili kući.

Kao dokaz, ako do tada ne reagujete, postavićemo skrivene kamere i snimati svaki detalj. Da vidite kako to užasno zvuči i izgleda kad se kroz uži centar grada vozi i do 120 na sat!

Carsija 06.12.2014. - 3

Carsija 06.12.2014. - 4

Današnje slike nam je dostavio
Tahirović Rešad

Pogledajte kako je 28.11.2014. izgledalo sa radovima, a mi ćemo uskoro da vam dostavimo aktuelne snimke.

Čitaj još:  Vlada azilante smešta i u Sjenici

Facebook komentari

One thought on “Novi izveštaj rekonstrukcije glavne ulice uz apel Vladi! (Slike i video)

  • Ne resavaju taj problem lezeci vec normalni policajci,zna se i kako,sve one koji se trkaju i voze brzo ugrozavajuci pesake sankcionisati,i u drugim ulicama deca idu u skolu ulicom jer trotoare nemaju,verovatno je Sjenica jedino mesto u Evropi gde na 90% saobracajnica ne postoje trotoari.

Leave a Reply