Evropska očna bolnica besplatno leči Bakira Isovića

Vijesti 2014

Na inicijativu predstavničke kancelarije u Novom Pazaru Evrpska očna bolnica u Skoplju besplatno će liječiti Bakira Isovića iz Sjenice koji boluje od crebralne paralize.

Porodica Isović odmah je iskoristila plemenitu ponudu koja je sve članove jako obradovala i odvela malog dečaka na pregled u Skoplje. Od kada je malom Bakiru Isoviću iz Sjenice u Užicu dijagnostikovana cerebralna paraliza svi članovi njegove porodice, a posebno njegov otac Ernes, neprestano obilaze lekare i prikupljaju novčana sredstva kojim bi platili razne intervencije lekara.

Humanitarne akcije po riječima oca malog Bakira bude nadu da će se zdravstveno stanje njihovog dječaka postepeno poboljšavati, dok je plemenita gesta predstavnika Evropske očne bolnice u Skoplju, odnosno predstavničke kancelarije u Novom Pazaru jako obradovala sve članove. I nakon pet pregleda mali Bakir je presrećan, a roditelji zadovolni uslugom. Oftamolozi, lekari I medicinsko osoblje u Eropskoj očnoj bolnici kažu da će pružiti sve neophodne preglede i lekarske intervencije kako bi poboljšali zdravstveno stanje malog Bakira a time i olakšali brobu porodice Isović koja se trudi svom sinu život učini lepšim i boljim.(A.Š.)

Facebook komentari
Čitaj još:  Novogodišnja žurka mališana "Maslačak" (Video)

Leave a Reply