Laptop raunari i novane nagrade

Arhiva vijesti 2009

Active Image

Povodom osvojenog prvog mesta na inicijalnom testiranju za kviz ''Zdravo Evropo'', u konkurenciji od 144 srednje škole iz cele Srbije, uenike sjenike gimnazije Murata Dacia i Anesa Hadiahmetagia, vou ekipe, profesora Isma Gicia i direktora gimnazije ''Jezdimir Lovi'' Murata Badarevia, primio je u sredu, predsednik opštine Sjenica, Muriz Turkovi. U ime opštine i svih njenih graana, predsednik Turkovi je ovim, izuzetno talentovanim gimnazijalcima, poklonio po jedan laptop raunar, a direktor preduzea ''Divlja rijeka'' Nuradin Kurtovi, uruio im je novane nagrade od po 10 hiljada dinara.

 

''Ja sam izuzetno srean što imam mogunost da ugostim ovako talentovane uenike i da im se, u lino ime i u ime svih graana Sjenice, zahvalim što su nas prezentovali znanjem i umeem na najbolji mogui nain. elim im puno sree u ivotu i u nastavku takmienja'', rekao je predsednik opštine Sjenica, Muriz Turkovi, prilikom sveanog uruenja poklona. On se zahvalio i voi ekipe, profesuru Ismu Giciu, i direktoru gimnazije Muratu Badareviu, poelevši im da imaju što više ovako uspešnih uenika.
U ime kolektiva preduzea ''Divlja rijeka'', novane nagrade Anesu Hadiahmetagiu i Muratu Daciu, uruio je direktor Nuradin Kurtovi, uz elju da uspešno nastave i da uvek tee da budu prvi. Zahvalivši se na dobijenim poklonima, sjeniki gimnazijalci, prvaci znanja u Srbiji, izrazili su nadu da e uspešno predstavljati svoj grad i u nastavku takmienja, koje poinje 29.januara u Beogradu.

Čitaj još:  Turska reprezentacija najbrojnija i najuspenija

Ovu vijest moete komentarisati na forumu

http://www.sjenica.com/forum/showthread.php?t=1430

 

 

Facebook komentari

Leave a Reply