predsednici u Istanbulu - oktobar 2018 - sjenica

Predsednici u Istanbulu

Opstina Sjenica, Sjenica vesti

Predsednici u Istanbulu

Predsednik opštine Sjenica Hazbo Mujović, zajedno sa predsednikom BNV-a Dr Sulejmanom Ugljaninom, gradonačelnikom Novog Pazara Nihatom Biševcem i predsednikom opštine Tutin, prisustvovali su ceremoniji otvaranja novog aerodroma u Istanbulu.

Delagacija iz Sandžaka je ovoj ceremoniji prisustvovala na poziv predsednika R.Turske Redžep Tajip Erdoana, sa kojim se tradicionalno održavaju dobri lični i poslovni odnosi.
Najvažniji deo jučerašnje posete Istanbulu je svakako sastanak sa predsednikom Erdoanom u njegovoj rezidenciji, koji je bio zatvoren za javnost, ali se zna da su tema sastanka bili predstojeći izbori za nacionalne savete nacionalnih manjina, kao i realizacija aktuelnih i potencijalnih projekata u Sandžaku.




Predsednik Mujović je izjavio da je ogromno zadovoljstvo prisustvovati ovakvoj ceremoniji, rame uz rame sa visokim državnicima iz mnogobrojnih svetskih zemalja. Mujović je naglasio i da predsednik Erdoan daje punu podršku njihovom radu i delovanju, kako lokalne samouprave tako i stranke SDA i BNV-a.

Čitaj još:  Nasipanje puteva selo Raždaginja

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je takođe, na poziv predsednika Turske Redžepa Tajipa Erdoana, svečanom otvaranju novog istanbulskog aerodroma, trećeg u tom višemilionskom gradu, a ubuduće i najvećeg na svetu.

Redakcija Sjenica.com

Pogledajte još: Asfaltiranje ulica u gradu je u punom jeku

Čitaj još:  Sjeničko pozorište bez daski koje život znače

Facebook komentari

Leave a Reply