Anel Papic ubijen kod ponorca - sjenica - jun 2017

Anel Papić ubijen zbog ljubavi?!

Hronika, Sjenica vesti

SMRSKAO MU GLAVU PA ZAPALIO: Stravičan zločin kod Sjenice krije kobnu ljubavnu tajnu?!

Unakaženo telo Anela Papića (32) iz Sjenice pronađeno u njegovim kolima, oko 50 metara od glavnog puta, ubica preko leša nabacao granje i stare krpe.

Anel Papić (32) iz Sjenice brutalno je ubijen, pa spaljen u svom automobilu koji je pronađen u selu Ponorcu. Kako saznajemo, telo je u subotu po podne pronašla policija nakon dojave jednog mladića da je video parkiran „pasat“ s razbijenom šoferšajbnom nedaleko od asfaltnog puta.

Prema nezvaničnim informacijama, otac ubijenog Anela prijavio je u noći između petka i subote da mu je sin nestao. On je naveo da je Anela poslednji put video u petak, kad se odvezao „pasatom“, kao i da mu se više nije javljao na telefon.

– Nakon prijave nestanka policija je odmah počela da pretražuje teren. Mladić iz sela Ponorca koji je prijavio sumnjiv automobil uopšte nije znao da je potraga u toku. Operativci su u selu udaljenom oko 20 kilometara od Sjenice otkrili jeziv prizor – objašnjava naš sagovornik upućen u slučaj.

Živ spaljen?

Telo nesrećnog Papića nalazilo se na samo 50 metara od puta.

– Leš je bio poluspaljen, a na glavi su bile vidljive višestruke povrede. Ubica je pokušao da prikrije zločin tako što je preko tela nabacao granje i neke stare krpe – navodi naš izvor.

Čitaj još:  Izlazite vani - ponesite kišobran sa sobom (Video)

Kako nezvanično saznajemo, cela okolina Ponorca blokirana je jakim policijskim snagama koje tragaju za počiniocem nezapamćenog zločina.

– Očekuje se dolazak forenzičara iz Beograda, čiji će zadatak biti da utvrde da li je mladić bio živ u trenutku spaljivanja ili je ubijen pre toga. Takođe, oružje kojim je zločin počinjen zasad nije utvrđeno, ali je sigurno da nije reč o vatrenom oružju. Sumnjiva su i oštećenja na automobilu. Policija pretražuje teren i zbog toga – dodaje sagovornik Kurira.

Dosadašnja istraga dovela je do S. M., koji je trebalo da bude saslušan zbog okolnosti ubistva, ali zasad nije osumnjičen.




– Gradom su kružile priče da je Anel bio u vezi sa M. M., suprugom S. M., koji inače radi u Nemačkoj. Nakon pronalaska tela, inspektori su se uputili do njihove porodične kuće kako bi obavili informativni razgovor, ali su im tamo rekli da su S. M. i M. M. s decom tog jutra otputovali u Nemačku – objašnjava naš izvor.

Očekuje se da će ovaj par ipak biti vraćen iz Nemačke i saslušan.

Čitaj još:  Sjeničke zimske vratolomije (Video)

Potraga za ubicom

– On zasad nije osumnjičen, prosto su te gradske priče inspektore dovele do njega. Naravno, ne isključuje se mogućnost da je neko drugi umešan u zločin – kaže naš sagovornik upućen u slučaj.

Komšije negiraju navodnu preljubu
NE VERUJEMO U TRAČEVE

Komšije porodice Papić juče su bile zatečene vešću o tragičnoj smrti Anela.

– Oženjen je i ima dvoje dece. Gradski tračevi da je bio u ljubavnoj vezi sa M. M. potpuno su neistiniti. Ne želimo da se tako priča o našem komšiji. Ko zna ko ga je ubio – izričiti su bili poznanici Papića.

izvor: kurir

Facebook komentari

One thought on “Anel Papić ubijen zbog ljubavi?!

Leave a Reply