mirza-soljanin-selfi

Ženi nam se Mirza Šoljanin?

Muzika, Sjenica vesti, Vijesti 2012

Buduća gospođa Šoljanin ne želi da na njihovom vjenčanju i svadbi budu fotoreporteri i novinari

Očito da se Mirza Šoljanin, pobjednik treće sezone Hayatovog showa „Zvijezda možeš biti Ti“, zasitio momačkog života pa je odlučio stati pred matičara.

On je već dugo u vezi sa Merimom, sestrom našeg proslavljenog reprezentativca Edina Džeke i prije nekoliko dana i konačno su odlučili da se jedno drugom zareknu na vječnu ljubav.

Iako Mirza o tom činu još uvijek ne želi da priča za medije, prema dobro obaviještenom izvoru našeg magazina, njih dvoje bi sredinom jula odnosno prije mjeseca posta, trebali „uploviti u bračnu luku“.

Prema informacijama do kojih smo došli, svadba bi trebala biti organizovana u Sjenici, ali bi se prije odlaska u rodno mjesto mladog pjevača, fešta za zvanice upriličila i u Sarajevu.
Merima i Mirza

Do zaključivanja ovog posta pokušali smo dobiti Mirzin komentar, no bez uspjeha. U njegovoj izdavačkoj kući odnosno u Hayat Production nisu nam ni potvrdili niti demantirali tu informaciju.

Čitaj još:  Rasim Ljajić: Lako ćemo smeniti vlast u Sjenici (Video)

– Prvi ljudi produkcije već danima savjetuju da se sa zvaničnom informacijom o vjenčanju oglasi u medijima kako se puno ne bi špekuliralo. No, on poštujući želju svoje buduće supruge koja se trudi da sve prođe bez ikakve medijske pompe, još ne želi o tome otvoreno govoriti – kazao je izvor.

Merima i Edin

Također smo čuli kako Mirzina djevojka buduća gospođa Šoljanin, ne želi da na njihovom vjenčanju i svadbi budu fotoreporteri i novinari. S obzirom na to da će na svadbi pored njenog brata Edina Džeke biti i svi drugi poznati nogometaši ali i druge javne ličnosti, ne žele stvarati neugodnu atmosferu sijevanjem bliceva fotoaparata kako bi se gosti što ljepše zabavili?!

Fejsbuk komentari

komentara

Povezane teme

Kommentar verfassen

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahren Sie mehr darüber, wie Ihre Kommentardaten verarbeitet werden .