Senad i Mubera Muhovic - Sjenica - optuzeni za ubistvo Anela Papica

Sve je spremno za početak suđenja

Hronika, Sjenica vesti

Ljubavnika živog spalili
Posle dvadeset meseci od svirepog ubistva Anela Papića (32) iz Sjenice, u Novom Pazaru je konačno sve spremno za početak suđenja supružnicima Muberi i Sanelu Muhović, optuženima da su zajedno počinili ovaj gnusni zločin. Oni su takođe rodom iz Sjenice, a dugo su živeli i radili u Nemačkoj.




Nakon što je obavljeno i pripremno ročište, Muhovići će se za koji dan naći na optuženičkoj klupi i odgovaraće za ubistvo Papića i spaljivanje njegovog leša. Niko u Novom Pazaru, niti u porodici pokojnog Anela ne zna zašto se toliko dugo čekalo na optužnicu, da li su se tokom istrage Muhovići branili ili su priznali zločin i zašta će sve odgovarati.

Kako je tvrdila novopazarska policija, Papić je dugo bio u ljubavnoj vezi sa Muberom Muhović, koja je povremeno dolazila u Sjenicu, dok je njen suprug ostajao u Nemačkoj.

– Obično su se viđali u selu Ponorac, gde je 23. juna 2017. godine u granju pored puta pronađen Anelov poluizgoreli leš. Istragom je utvrđeno da je Anel ubijen tupim predmetom, najverovatnije kamenom, sa ukupno 27 udaraca po glavi, da je, dok je još davao znakove života, poliven benzinom i zapaljen. Posle zločina Muhovići su odmah otputovali u Nemačku, odakle su se vratili mesec dana kasnije i dobrovoljno predali novopazarskoj policiji – ispričali su nakon zločina iz policije kako je došlo do njega.

Čitaj još:  Takmičenje pevača amatera ”Mikrofon je vaš” u Sjenici 2013.godine - VIDEO

Mada su iz Nemačke poručivali da će kad dođu u Novi Pazar sve ispričati, u istrazi su se uglavnom branili ćutanjem. Prema nezvaničnim informacijama, Muhovićeva je tokom istrage pokušala da sve preuzme na sebe i oslobodi svog supruga, a bilo je i pokušaja nagodbe sa Višim tužilaštvom.




Misterija treće osobe?
Ahmo Papić, otac ubijenog Anela veruje da su supružnici Muhović imali pomagača i da nisu sami ubili njegovog sina. On je uveren da je pomagač imao zadatak da, dok su Muhovići posle zločina putovali ka Nemačkoj, skloni, odnosno zakopa zapaljeni leš. Iz nekog razloga on je to učinio samo polovično, jer je poluzapaljenog Anela ostavio u jednom šumarku pored puta Sjenica-Ponorac.

Čitaj još:  Sjenica predstavila prirodnu i ukusnu hranu! #FoodisGreat

U policiji, međutim, tvrde da trećeg čoveka nije bilo i da su Muhovići žurili da beže za Nemačku, pa nisu stigli da Anelov zapaljeni leš i zakopaju.

izvor: D. N. P. – Vesti

Facebook komentari

Leave a Reply