Omar Fijuljanin - sjenica - poginuo

HILJADE LJUDI NA DŽENAZI (SAHRANI)

Hronika, Sjenica vesti

Par hiljada žitelja Sjenice oprostilo se danas od Omara Fijuljanina (19) koji je tragično izgubio život u saobraćajnoj nesreći koja se desila na magistralnom putu Novi Pazar – Sjenica, u mestu Bele Vode.

Nesrećni mladić je upravljao “mercedesom” koji je, iz još uvek nepoznatih razloga, direktno udario u šleper sjeničkih registarskih oznaka.

Pored njega je u automobilu bio i njegov mlađi brat Aiman, koji je prošao sa lakšim telesnim povredama.

– Braća su iz ugledne sjeničke porodice. Otac im je vlasnik autoprevozničke kompanije, a Omar je bio mladić za primer, kulturan, vaspitan – priča njegov prijatelj.




Kako je dodao mladića je jako volela cela Sjenica.

Čitaj još:  Predškolska ustanova "Maslačak" - Sjenica

– Nikada nisam čuo da se sa nekim posvađao. Svi su ga voleli. Mnogo će nam nedostajati njegova vedrina i pozitivna energija – priča njegov prijatelj.

Preminuo na putu do bolnice

Nesreća se desila u nedelju oko 15 časova, a Omar je izdahnuo na putu do novopazarske Opšte bolnice.

– Mladić je primljen bez znakova života. Lekari su pokušali da ga reanimiraju, ali mu nije bilo spasa. Brat mu je imao lakše telesne povrede, ali je preventivno zadržan u bolnici – kažu u toj zdravstvenoj ustanovi.

Policija je izvršila uviđaj, a nakon veštačenja i svedočenja Omarovog brata i vozača kamiona, koji u udesu nije povređen, biće poznati uzroci nesreće.

Dan žalosti

Čitaj još:  PSD Zmajevac Sjenica - izlet na Fijuljak

Zbog tragične pogibije mladića, Opštinske veće Sjenice ponedeljak je proglasilo Danom žalosti.




 

izvor: blic

Facebook komentari

Leave a Reply