Denis Selmanovic

NOVOGODIŠNJA ČESTITKA – “DENISOVANJE” (VIDEO)

Intervju, Sjenica vesti, Video

Burna 2014. godina ostaje za nama. Nekome bolja, nekome lošija, a za nas uvijek dobra. Dok mi pišemo vama i vi nas čitate, nama nema boljeg uspeha.

Denisovanje - Zeka

2014. godina ostaće kod nas upisana kao godina sa najviše poseta koju jedan gradski portal može da ima. Uvid u sve to vam sada dajemo u brojčanom iznosu.

Sajt Sjenica.com je imao u 2014. godini 502.000 poseta, sajt Sjenica.net 56.000 poseta i naš dobro poznati forum je imao 312.000 poseta.

Kad se sve te cifre saberu, imali smo 870.000 (osamstosedamdeset hiljada) unikatnih poseta. Toliko poseta sigurno pojedini sandžački portali nisu ostvarili.

Čitaj još:  Pešterska sela mesecima u problemu zbog suše

HVALA VAM! OD SRCA VAM HVALA!

Kao poklon i oproštaj od 2014. godine, predstavljamo vam novogodišnji video i uvod u novu emisiju DENISOVANJE! Vrsta talk show-a u malo drugačijem izdanju. Glavni i odgovorni urednik je Denis Selmanović, koji će pratiti naše Sjeničane i biti njihov prozor u svijet.

Sličan koncept ‘Ramovom muhabetu’ će imati ‘Denisovanje’ ali će ipak biti drugačije. Ovaj projekat će se nastaviti i u sledećoj godini, sa uvijek zanimljivim sagovornicima širom Pešteri.

 

Redakcija Sjenica.com

 

Pogledajte još:

Čitaj još:  Edin Džeko obišao fudbalski kamp u Sjenici (Video)

Facebook komentari

One thought on “NOVOGODIŠNJA ČESTITKA – “DENISOVANJE” (VIDEO)

Leave a Reply