Tijar Hafizovic - Sjenica

Muhabet sa Ramom (epizoda 9)

Intervju, Sjenica vesti, Video

Rešena je misterija “malog mrava” i Teče u Sjenici.

Tijar Hafizovic - Sjenica

U cijeloj euforiji oko postavljanja asfalta u glavnoj ulici u Sjenici, naš Ramo je naišao na komšiju iz mahale, koji je kao i dosta drugih Sjeničana, zajedno sa putarima radio na pripremi oko asfaltiranja njihovog dijela ulice.

Srećni su građani Sjenice, konačno se dešavaju promene. Dobro, ima i onih koji su već nalazili dlaku u jajetu i dosadašnjem učinku na tom polju.

Čitali smo komentare na fejsbuku, uglavnom ljudi koji, blago rečeno, imaju komp samo zbog fejsbuka i hejtovanja. A hejtovanje je u stvari ništa drugo, sem pljuvanje po nečijem radu i trudu. Pa takvi napišu, samo zato što su u nekoj drugoj stranci, ili misle da osoba XY ne umije ni komp da upali, recimo: “A šta je sa trotoarima, draga Vlado. Oni su bili isti kao i pre rekonstrukcije”.

Čitaj još:  Konkurs za studijske posete

A da mogu, živi bi se pojeli, što je uopšte došlo do napretka u našoj čaršiji. Čula se i izjava Miće Kaličanina, koji je rekao da je Vlada Srbije dala 42 miliona dinara (42.000.000 rsd) za tu rekonstrukciju. Hvala.

I tako dok su se pravile reportaže o rekonstrukciji, Ramo je naišao na poznatog Teču iliti Tijara Hafizovića. Kako je on sve to video, možete pogledati i u našem video prilogu, koji nam je pripremio Ramo Tahirović.
U tom prilogu vam otkrivamo i tajnu o pesmi “Mali mrav” i Tečinog skakanja na sto, kad čuje istu. Zbog čega je to tako, pogledajte sami:

Čitaj još:  Ženski odbojkaški klub - Sjenica - VIDEO

Redakcija sajta Sjenica.com

Pogledajte još:

Facebook komentari

One thought on “Muhabet sa Ramom (epizoda 9)

Leave a Reply