Lenjinova ulica radovi

Počeli radovi na Lenjinovoj ulici

Opstina Sjenica, Sjenica vesti, Vijesti 2014

Infrastrukturno opremanje Industrijske zone u Sjenici počelo je danas rekonstrukcijom Lenjinove ulice u dužini od jednog kilometra, nekoliko meseci kasnije od najavljenog.

Lenjinova ulica radovi
Lenjinova ulica radovi

Predsednik ove opštine Hazbo Mujović rekao je da se u tom delu Sjenice realizuje najveći deo privredne delatnosti, pa će se ovom rekonstrukcijom obezbediti savremena putna i vodovodna infrastruktura.

“Završetkom radova ova ulica će dobiti moderan put, čime će se izgraditi kvalitetna infrastruktura u oblasti Industrijske zone. Razlog kašnjenja početka izvođenja radova su zakonski propisi i raspisivanje tendera, ali i određene promene u ministarstvima koja regulišu ova pitanja”, istakao je Mujović.

Čitaj još:  Javna sednica prostornog uređenja Sjenice - VIDEO

On je dodao da će rekonstukcijom ulice biti obuhvaćena izgradnja puta sa trotoarima i ivičnjacima, kao i izgradnja novog vodovodnog sistema sa kišnom kanalizacijom.

Radove u vrednosti od 50 miliona dinara finanisira Ministarstvo privrede Republike Srbije, a rok za završetak je 90 dana.

 

D.Selmanović

 

Facebook komentari

2 comments

  • Svaka cast ,radovi su poceli na vreme,taman pred prvi snijeg,a posto im eto za zavrsetak treba 90 dana kao da se radi o kilometrima autoputa,znaci da ce se to zavrsiti kao i po obicaju nikada…
    I gle ironije pominje se nekakva industrijska zona kakva crna industija,zna se radi koga se ta ulica rekonstruise,bolje vam je bilo da ste se pozabavili centrom Sjenice,pogledajte malo na sta to lici…

Leave a Reply