Sastanak predsednika opština Sandžaka

Video, Vijesti 2012

Danas je u Novom Pazaru održan sastanak predsednika opština Sandžaka. Sastanku su prisustvovali predsednici opština Tutin, Sjenica i Prijepolje, a primili su ih inicijatori sastanka čelnici grada Novog Pazara, i sa njima razgovarali o budućem zajedničkom delovanju.

Predsednike opština Sjenica Hazba Mujovića, Prijepolja Emira Hašimbegovića i Tutina Šemsudina Kučevića kao i njihove saradnike primili su zamenik gradonačelnika Novog Pazara Ahmedin Škrijelj, predsednik Skupštine Fuad Baćićanin, pomoćnik gradonačelnika Faruk Suljević, šef kabineta Fahrudin Mekić, član kabineta Elvir Hamidović, te član Gradskog veća Muamer Smailbegović i direktor Sportskog centra Mirsad Ikić.

Predsednik skupštine grada Novog Pazara Fuad Baćićanin izrazio je zadovoljstvo održanim sastankom i ocenio da sandžačke opštine mogu prevazići ekonomsku krizu zajedničkim, regionalnim delovanjem.
Predsednik opštine Sjenica Hazbo Mujović istakao je značaj sastanka u Novom Pazaru sa predsednicima opština Sandžaka i izrazio uverenje o uspešnom zajedničkom delovanju.

Čitaj još:  Partizan nagradio Asmira Kolašinca

Predsednik opštine Prijepolje Emir Hašimbegović , ocenio je ovu inicijativu kao vrlo pozitivnu i značajnu i za Prijepolje ali i za Sandžak, te da su razgovori o nastojanju rešavanja gorućih problema stanovništva na sastanku bili veoma konstruktivni.
Istakavši važnost današenjg sastanka predsednik opštine Tutin Šemsudin Kučević naveo je da je poseban akcenat stavljen na razvojne projekte koji će se u buduće realizovati.

Nakon sastanka najavljeno je da će koordinacioni timovi opština Sandžaka imati stalne radne sastanke na kojima će dogovoarati zajedničke nastupe a sve u cilju ravoja pomenutih opština.

Čitaj još:  Književno veče u organizaciji Asocijacije mladih SDA Sjenica

Facebook komentari

Leave a Reply