tranzitni put

Završetak tranzita kroz Sjenicu

Arhiva Vijesti 2010

tranzitni putSredstvima Ministarstva za nacionalni investicioni plan Republike Srbije, tokom prošle godine je izgrađeno 350.metara tranzitne saobraćajnice, širine 9.metara. Za kompletan izgradnje tranzita, do raskrsnice u blizini hotela Borići, preostalo je da se izgradi deonica od 600.metara. Kako smo saznali od koordinatora za NIP opštine Sjenica, Ismeta Mahmutovića, na sastanku sa predstavnicima nadležnog Ministarstva, održanom u utorak u Beogradu, dogovoreno je da kompletan projekat bude realizovan do kraja tekuće godine.

“Završnim dogovorom u vezi projekta izgradnje tranzita, precizirano je da se otvaranje ponuda organizuje 9.avgusta, a početak radova očekuje se u septembru. Očekivana vrednost projekta, koja će tenderom konačno biti precizirana je od 31. do 33. miliona dinara“, izjavio je medijima Ismet Mahmutović, koordinator za NIP opštine Sjenica. On je kazao da su uspešno prevaziđeni problemi imovinsko-pravne prirode, te da bi radovi trebalo da teku planiranom dinamikom i da budu završeni u predviđenom roku od dva meseca.

Čitaj još:  FK Sloga Sjenica - FK Jedinstvo Uice

Konačnom izgradnjom tranzita, koji će ulaz , iz pravca Novog Pazara od raskrsnice prema Borićima, spojiti sa izlazom na putu prema Novoj Varoši i Prijepolju, stvoriće se uslovi za tranzitni, naročito teretni saobraćaj, a to će umnogome doprineti smanjenju saobraćajne frekventnosti kroz grad.

Ovu vijest možete komentarisati na forumu http://www.sjenica.com/forum/aktuelna-desavanja-i-vijesti-iz-sjenice/4453-zavrsetak-tranzita-kroz-sjenicu.html

 

Fejsbuk komentari

komentara

Povezane teme

Kommentar verfassen

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahren Sie mehr darüber, wie Ihre Kommentardaten verarbeitet werden .