Kafe 5 - petica - sjenica - pozar

Požar u kafeu „5“ (petica)

Arhiva vijesti 2009, Hronika, Sjenica vesti

Požar u kafeu „5“ (petica)

U ranim jutarnjim satima, u kafeu 5 u , dogodio se požar. Ljudskih žrtava nije bilo, jer u to vreme u objektu nije bilo nikoga, ali pricinjena je velika materijalna šteta.
Kako nezvanicno saznajemo, požar je lokalizovan na dojavu nekog iz komšiluka, a predpostavlja se da ga je uzrokovao kvar na elektroi-nstalaciji. Komisija je danas izvršila uvidaj, i ocekuje se zvanicni izveštaj.

Bilo kako bilo, dogodilo se nešto što se svakome može dogoditi. Za nekoliko casova, ili možda minuta, izgorelo skoro sve što je godinama stvarano! Slike govore više od reci. Kada ih pogledate poštovani posetioci, sigurni smo da cete se i Vi setiti mnogih lepih trenutaka provedenih, upravo u ovom lokalu, koji je, za mnoge, danas poznate pevace, bio svojevrsna “odskocna daska“.
U nadi, da uz pomoc humanih ljudi, sve može biti kao pre, administracija sajta www..com izražava žaljenje zbog ovog nemilog dogadaja i poziva sve one koji su u mogucnosti da pomognu, da to i ucine. “Vavazu“, je vec nacinio prvi korak. Pod nazivom “Obnovimo “5“, oni u cetvrtak vece organizuju humanitarni “amstel party“.

Čitaj još:  Predsednik opštine Sjenica pretio "smrću" aktivistima druge stranke (VIDEO)

Da sve bude kao pre, vratimo zajedno lepe, a izbrišimo ružne slike. Zato, neka obnova pocne!

Redakcija Sjenica.com

Fejsbuk komentari

komentara

Povezane teme

Kommentar verfassen

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahren Sie mehr darüber, wie Ihre Kommentardaten verarbeitet werden .