Anel Papic - Sjenica - ubistvo - Jun 2017

Mubera priznala da je ubila Anela i rekla je da će doći

Hronika, Sjenica vesti

Mubera priznala da je ubila Anela i rekla je da će doći

RASPLIĆU SE KONCI LJUBAVNOG ZLOČINA Mubera pozvala policiju i priznala ubistvo svog LJUBAVNIKA

Razrešenje ubistva Anela Papića (32) očekuje se svakog momenta, a kako “Blic” saznaje, osumnjičena Mubera M. telefonom je zvala policiju u Sjenici, priznala zločin i najavila povratak u Srbiju. Sa njom u Srbiju dolazi i njen suprug Senad M., koji je takođe osumnjičen za stravičan zločin.

– Mubera je zvala policiju. Priznala je da je ubila Anela i rekla je da će doći. Kakvu ulogu je u ubistvu imao njen suprug Senad, za sada niko ne zna. Možda su oboje namamili Anela u šumu u kojoj je ubijen, možda su ga oboje ubili, a moguće je da je Senad pomogao Muberi da sakrije tragove zločina, pa su tako oboje ostavili svoj DNK – kažu za “Blic” rođaci ubijenog Anela.

U sjeničkoj policiji zvanično nisu hteli da potvrde informaciju o Muberinom pozivu i priznanju zločina, ali da su ona i Senad najavili dolazak u Srbiju zna i njen rođeni brat Mujo K. iz Prijepolja, kao i advokatska kancelarija u Novom Pazaru sa kojom je bračni par kontaktirao.

Oni su od ove kancelarije tražili da posreduju sa pravosudnim organima u procesu njihovog povratka i predaji, obećali da će ispričati kako je došlo do Anelovog ubistva, a zauzvrat tražili da policija garantuje bezbednost njima, njihovoj deci i porodici.

Muberin brat Mujo u razgovoru sa “Blic” kaže da se sa sestrom, od njihovog bekstva iz Srbije, čuo nekoliko puta.

– Pitao sam je da li su ubili Anela, da li je moguće da su ubice. Rekla mi je: “Molim te, ne pitaj me, bar nam ti veruj” – kaže Mujo.

Čitaj još:  Sjeničanke i Turkinje zajedno na MOSI

Prema njegovim rečima, Mubera i Senad su poslednjih dana bili u Nemačkoj, ali ne u gradu u kome je Senad ranije živeo.

– Ne znam tačno gde su, ali verujem da su već krenuli za Srbiju. Meni je važno da su njihova deca dobro. Čuo sam se sa obe sestričine, a šta će biti kad se vrate, videćemo. Nije nam lako posle svega šta se desilo, ali ćemo im pomoći koliko god možemo. Mubera je rekla samo da će istina izaći na videlo kad se vrati, pa ćemo videti – kaže Mujo.

Njegova porodica znala je za tajnu ljubavnu vezu između Mubere i Anela.

– Požalila mi se da je imala probleme sa njim. Sad čujem i da je policija listingom telefona pronašla poruke u kojima joj je Anel pretio, ucenjivao. Ona nije želela da meša ni svoju ni Senadovu porodicu u to, zato je i ćutala, ali kad se vrati, valjda će sve reći. Videćemo šta se tačno desilo, ali šta god da je bilo moglo je da se reši na drugi način. Ubistvo je najgori mogući scenario. Uništilo je tri porodice, i Anelovu, i Senadovu, i našu. Moji roditelji ovo jako teško preživljavaju, posebno zbog dece – kaže Muberin brat.




Anel Papić nestao je u petak ujutru oko 9 sati, nakon što je roditeljima i supruzi sa kojom ima dete rekao da ide u grad da se ošiša. Pošto se nije vratio kući do ponoći, njegov otac Ahmo prijavio je nestanak policiji, a u subotu ujutru pronašao je Anelovo telo, na putu ka Muberinoj kući.

Čitaj još:  Rudnik "Štavalj" nema dovoljno kopača...

Kako je utvrđeno, Anel je ubijen udarcima kamenom, a onda je njegovo telo pokriveno granjem, poliveno benzinom i zapaljeno.

Kako je za “Blic” ranije izjavio Anelov otac, vatra se očigledno ugasila, pa je Anelova koža samo oprljena, a ne i spaljena.

Upravo je otac i ukazao policiji na vezu Anela i Mubere kao mogućeg motiva zločina, a policija je na mestu zločina pronašla tragove i Mubere i Senada.

Od njih dvoje, međutim već nije bilo ni traga. Sa decom su pobegli iz Srbije, pola sata posle zločina.

Senad je, inače, poslednjih godina radio u Nemačkoj, a prošlog utorka se vratio u Srbiju. Trebalo je da sa sobom u Nemačku povede i suprugu i dve ćerke, kojima je sredio papire za boravak u inostranstvu. Anel, koji je sa Muberom bio u dugogodišnjoj tajnoj ljubavnoj vezi, saznao je za Senadovu nameru i pokušao je da ljubavnicu zadrži u Srbiji. Šta se tačno dogodilo kobnog petka, moći će da otkriju tek Mubera i Senad.

izvor: blic

Facebook komentari

Leave a Reply