Adaptacija Doma zdravlja u Sjenici - Sjenica - Septembar 2016

Adaptacija Doma zdravlja u Sjenici (Video)

Sjenica vesti

Prethodnih meseci građani Sjenice imali su prilike da vide građevinsku opremu i kamione u krugu Doma zdravlja. Ako ste se pitali šta se dešavalo unutar zdravstvene ustanove, u cilju što višeg stepena zdravstvene zaštine naših stanovnika, izvršena je jedan deo adaptacije Doma zdravlja. Zahvaljujući brojnim donatorima, kako nam je rekao Doma zdravlja dr Altan Hamidović, renoviranje je izvršeno kako na spoljnim delovima zgrade, tako i unutar zdravstvenog centra.

U okviru adaptacije izvršena je promena stolarije (prozora i vrata), uređena je kanalizacija, popravka krova, okrečene su brojne sobe i ordinacije, renovirani toaleti za pacijente. Takođe, renovirana je i ordinacija za infuzije u okviru Opšte medicine, kao i ordinacije u Službi za odraslo stanovništvo.
Kako je rekao dr Hamidović, izvršen je zaista obiman posao zahvaljujući brojnim donatorima. Kolika je promena u pitanju, možete pogledati u video prilogu. Na kraju snimka se nalaze i fotografije pre renoviranja prostorija Doma zdravlja i nakon adaptacije.

Čitaj još:  Sjenica dobija departman za poljoprivrednu proizvodnju

Direktor Doma zdravlja je zamolio pacijente da čuvaju novu opremu, obzirom da je već primećeno da nedostaje nekoliko predmeta iz toaleta. Takođe, dr Hamidović je apelovao na građane koji su u mogućnosti, da se priključe akciji renoviranja zdravstvene ustanove i srdačno se zahvalio svim sponzorima i donatorima na dosadašnjoj pomoći.

Adaptacija Doma zdravlja u Sjenici - Sjenica - Septembar 2016

Redakcija Sjenica.com

Pogledajte još:

Fejsbuk komentari

komentara

Povezane teme

One thought on “Adaptacija Doma zdravlja u Sjenici (Video)

Kommentar verfassen

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahren Sie mehr darüber, wie Ihre Kommentardaten verarbeitet werden .