Sulejman Ugljanin u Sjenici 21.04.2016. - izbori 2016 - Sjenica

Sulejman Ugljanin: Dođu, obećaju, ispričaju i odu, nikad ništa ne urade (Video)

Izbori, Sjenica vesti, Video

Predsednik stranke SDA, dr Sulejman Ugljanin, u okviru predizborne kampanje održao je juče govor u Sjenici. Mnogobrojne pristalice ove stranke sa oduševljenjem i gromoglasnim aplauzom dočekali su Sulejmana.

– Ovo je najbolji dokaz da je u jedinstvu snaga! Preko dvadeset godina, služio sam sve moguće stranke iz Srbije. Dođu, obećaju, ispričaju i odu, nikad ništa ne urade – rekao je na početku obraćanja predsednik stranke.




Sulejman se osvrnuo i na rezultate rada SDA, koja je, kako je naveo, u gradovima Sandžaka sve ispunila što je i obećala, dodavši da je jedino SDA i ostvarila rezultate.

Između ostalog, predsednik je naveo i ciljeve stranke, gde je pomenuo i razvoj nedovoljno razvijenih područja. Pomenuo je koncept koji je osmislio sa svojim timom stručnjaka iz nekoliko gradova.

Čitaj još:  Od danas bosanski jezik u školama Sandžaka

Poslušajte kompletan snimak gostovanja u Sjenici dr Sulejmana Ugljanina:

 

Završavajući ovaj članak, stiglo nam je na email i jedno zvanično obraćanje predsednika Hazba Mujovića, koje vam ovde prenosimo:

“Poštovani sugrađani,

Hazbo Mujovic

Kao što ste imali priliku da vidite na You Tube – u i Facebok- u, u proteklom periodu protivustavno i protivzakonito neko je prisluškivao i snimao moje privatne telefonske razgovore. Iz tih razgovora su u specijalozovanim studijima u Sarajevu i Beogradu sečeni pojedini dijelovi, izvučeni moji glasovi, konstruisane i montirane pojedine riječi i rečenice u kojima ja, navodno, pominjem i vrijeđam neke svoje prijatelje.

Ovim putem javno se izvinjavam bilo kome čije je ime možda ubačeno u pomenutim montiranim razgovorima. Izražavam veliko žaljenje i iskreno izvinjenje prijatelju i velikom čovjeku Sanelu Nišiću na pominjanju njegovog imena u razgovorima.

Čitaj još:  Snimak iz arhive: Učenici osnovne škole 90-ih godina (Video)

Ponovo vas uveravam, poštovani sugrađani, da je sve što se objavljuje obična montaža čiji je cilj moja diskreditacija i rušenje.”

Redakcija Sjenica.com

 

Pogledajte još:

Facebook komentari

One thought on “Sulejman Ugljanin: Dođu, obećaju, ispričaju i odu, nikad ništa ne urade (Video)

Leave a Reply