IGRA PRESTOLA / Izbori 2016 / Sjenica / Hazbo Mujovic, Muriz Turkovic, Mikailo Kalicanin

Izbori, primite moje saučešće i nek vam je večni rahmet!

Izbori, Kolumna

Pre nekoliko godina doživesmo ono da je narod bio razočaran u DS i Borisa Tadića. Zatečen u Beogradu tada, vidim da iz revolta dosta njih nije htelo uopšte da ide na glasanje. Zbog tog neizlaska na izbore, pobedila je SNS – Nikolić i Vučić.

Biću danas kontradiktoran, što da ne?! Kod nas je sve moguće pa i to… Izađite svi na glasanje koji imate pravo na to, ne dozvolite da bilo ko utiče na vas. Bolje da vi glasate, nego da neko, eto tamo, kojim slučajem iskoristi vaš glas… Kad već imamo društva mladih političkih aktivista, koje je i Hitler imao, sa kojima je aktivno manipulisao u svim pogledima i zna se gde ih je odveo. Žalosno je da naše stranke taj adut koriste, zloupotrebljavaju nedostatak alternativa, koji su te iste stranke i stvorile, pričam o nedostatku alternativa.

Poštovane stranke, sram vas bilo. Sram vas bilo sve redom, što koristite našu omladinu da za vas vode “ratove” na društvenim mrežama. Što ste nam podelili i lokale u koje izlazimo ili ne izlazimo, što se taj ne druži sa tim, iako mu je neki rođak, sa drugačijim političkim ubeđenjima…

I onda se pitate što se ta ista omladina raseljava. Ne, nije to iz razloga nemanja posla ili što nije urađeno nešto konkretno, već omladina koja se sa mržnjom odgaja i raste. Usadite im mržnju u mladosti i logično je da ceo život provedu u političkoj borbi umesto da se posvete životu i nekim drugim vrednostima.




Mom detetu na sajmu automobila jednog skupog proizvođača, koji je hteo da pređe ogradu a ja mu uporno branio, doživeo je da mu saradnik te firme priđe i odvede ga do tog auta i pusti ga da sedne u isti skupoceni automobil. Uz argument koji me je ućutao momentalno: “Neka ga, to je naš potencijalni kupac u budućnosti”. Suština je da je moje dete dobilo pažnju, a naši političari tu pružaju pažnju mržnji.

Čitaj još:  BDZ Sandžaka predala lokalnu odborničku listu u Sjenici

Ne postoji osoba u Sjenici koja nije “zaražena” nekim stranačkim aktivnostima, koji ne ide negde zbog stranke.

Nažalost ste nam SJEBALI omladinu, političari. Vi i vaša društva mladih i slično.

Što ste nam sredili bioskop? Da se promovišete stranački? Hoćemo da gledamo filmove, kao što je to i nekad bilo uz Žiku i Branka. Hoćemo blokbastere a ne ispiranje mozga. SRAM VAS BILO.
Koga zanima koja stranka je organizovala neki kulturno-umetnički događaj? Nikog. Platićemo kartu, odgledati film uz kokice i koka kolu i na putu prema kući prepričavaćemo film i glumce. A ne stranku koja je, tobože, organizovala neko sranje u koloru!

Čitaj još:  Neko te čeka na FEJSU - Milena Pećanin

Naš zahtev je jednostavan. Prestanite da manipulišete omladinom i njih koristite za vaše borbe za foteljom. Vi ćete biti i proći a omladina ostaje da se ceo život svađa i ne govori sa drugima zbog vas.

Najviše bih voleo da ovaj naš tekst pročita sama omladina i napusti te gluposti, ali omladina nema volje da čita i prati ovo, zato se i obraćam političarima koji su pored očiju i dalje slepi.

Mi vam, dragi političari lično svima želimo neuspeh, neka pobedi neko ko nije halapljiv, priča istinu i nikad nije slagao… dakle NIKO!

Z.T.

Preporučujemo umesto stranaka, recepte:

Facebook komentari

One thought on “Izbori, primite moje saučešće i nek vam je večni rahmet!

Leave a Reply