Milanko Petrovic u Sociju - Rusija 2014

Milanko Petrović: Oterali su me iz reprezentacije!

Sjenica vesti, Sport

Milanko Petrovic u Sociju - Rusija 2014
Jedan od naših najuspešnijih biatlonaca, Milanko Petrović, proslavljeni sportista, naš , koji je donedavno krasio prestoničke bilborde, svojim komentarom iznenadio je domaću javnost.

Naime, ako ste se pitali ili bili u nedoumici zbog čega se Milanko više ne bavi biatlonom pod zastavom republike Srbije, iako je bio više nego uspešan i našoj zemlji doneo pregršt medalja, nakon ovog statusa biće vam verovatno jasnije.

Milanko se oglasio na svom Fejsbuk profilu i vidno razočaran izneo svoje mišljenje na temu sporta u Srbiji. Prenosimo vam njegov komentar:
– Dok sam se ja bavio biatlonom u Srbiji uvek smo na svetskim kupovima imali bar po jednog takmičara. da bi, kako kažu, tim Srbije funkcionisao i bio bolji, a sada vidimo gde su. Nemaju takmičara u Svetskom kupu, nemaju rezultata, a i dalje se uzima novac iz budžeta Srbije i troše silne pare. Emira Hrkalovića su izbacili iz reprezentacije zato što je hteo sa mnom da trenira, a sada ga vratili u reprezentaciju da im ponovo bude 10. na IBU kupu kako bi opravdali silne pare potrošene i odnesene u krug dvojke, na Vis, na Divčibare i . Pa gde je tu pravda!!! Gde je taj silni Aleksandar Vučić, Nebojša Stefanović i mnogi drugi koji nas štite od raznih lopova koji nas godinama potkradaju i sav taj novac nose svojim kućama, a pravi sportisti i dokazani gube sva prava i idu u zaborav. Nisam za to da ovako pišem ali sam primoran i mnogo me boli nepravda učinjena prema meni, a postoji još mnogo sportista koji su završili na ovaj način svoje sportske karijere – napisao je Petrović.

Čitaj još:  Izložba "160 godina ugljarstva u Srbiji" predstavljena u Sjenici

Redakcija Sjenica.com

 

Pogledajte još:

Fejsbuk komentari

komentara

Povezane teme

One thought on “Milanko Petrović: Oterali su me iz reprezentacije!

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.