Merhamet prikuplja pomoć za porodicu Džigal iz Trijebina (Video)

Nevladine organizacije, Sjenica vesti, Video

prikuplja pomoć za porodicu Džigal iz Trijebina

Racun u Nemackoj za Dzigala Dauta iz Trijebina

Aktivisti sjeničkog ogranka dobrotvornog društva Merhamet organizovali su prikupljanje pomoći za prodocu Džigal iz Trijebina, kojoj je u požaru izgorela porodična kuća.
Iz Merhameta kažu da se akcija dobro odvija, da građani izdvajaju u skladu sa svojim mogućnostima, a uvereni su da će akcija biti uspešna i da će se porodica Džigal useliti u novi dom.
Porodici Dižal pomažu meštani sela
Na sjeničkoj pijaci sreli smo Malića Hadžovića, meštanina Trijebina, koji nam je ispričao da je celo selo priteklo porodici Džigal u pomoć i da su se svi angažovali kako bi sagradili novu kuću.

Čitaj još:  Skupština Sjenice usvojila povećanje plata odbornicima

“ Zahvaljujući rukovodstvu Sjenice i vrednim meštanima, nove kuće ide po planu. Porodicu dosta pomažu privrednici iz Sjenice”, dodao je Hadžović.
Kuća porodice Džigal izgorela je u požaru koji je najverovatnije prouzrokovan kvarom na električnoj instalaciji u kući, objakat je potpuno izgoreo, a privremeni smeštaj porodica je našla kod rođaka u selu.

 

Redakcija .com

 

Pogledajte zašto se prikuplja pomoć Dautu:

Fejsbuk komentari

komentara

Povezane teme

One thought on “Merhamet prikuplja pomoć za porodicu Džigal iz Trijebina (Video)

Kommentar verfassen

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahren Sie mehr darüber, wie Ihre Kommentardaten verarbeitet werden .