Hazbo Mujovic

Rekonstrukcija, riječi predsednika, građana i planovi za 2015. (Video)

Intervju, Sjenica vesti, Video, Vijesti 2014

radovi Sjenica 24.12.2014.

Sjenica 23. decembar 2014. godine, temperatura osam stepeni u plusu.

Radovi na drugom delu čaršijske ulice Milorada Jovanovića se privode kraju. Asfaltiranje je u toku, kamioni stoje u koloni i čekaju da vreli asfalt konačno stigne na svoje odredište.

Svi su pristuni, lokalna vlast, novinari i najbitnije, građani. Sjeničani vidno zadovoljni dosadašnjim radom, rado su razgovarali sa nama, što možete i čuti u video prilogu.

Detalje o asfaltiranju možete da vidite u prilogu, gde Adem Tutić, rukovodilac radne jedinice, objašnjava šta je i kako urađeno.

Predsednika opštine Sjenica, imamo takođe u kadru, koji je odvojio nekoliko minuta svog vremena za nas, da nam objasni šta nas od građevina uskoro još očekuje. Baš smo znatiželjni što se rečenog tiče i potrudićemo se da ovaj intervju koristimo kao merilo za sumiranje 2015. godine.




Dakle, druže predsedniče, držimo vas za riječ. A rečeno zvuči zanimljivo i primamljivo. Suficit u budžetu će, znači, biti dobro iskorišćen.

Čitaj još:  Muhabet sa Ramom (epizoda 2)

Da skrenemo pažnju još jednom – mi na sajtu Sjenica.com nismo novinari, ali se trudimo da u svakom trenutku i da svaku temu sagledamo objektivno i izvestimo građane Sjenice o tome.

Dobijali smo pritužbe drugih kvazi urednika sajtova, koji žele da se žale na naš rad, koji žele da nas prijave, bla bla bla. Što? Zato što pišemo kako jeste, što nas ne zanima ko je objavio vijest, ako je u vezi sa Sjenicom mi ćemo da je objavimo, naravno pod uslovom da je istinita.

Čitaj još:  Teferidz (vašar) Rasno 25.Maj 2012

Prilog pripremio: Ramo Tahirović.

Tekst: redakcija sajta Sjenica.com

Pogledajte još:

Facebook komentari

2 comments

Leave a Reply