Muamer i Vucic

Premijer Srbije Aleksandar Vučič ugostio Svetskog šampiona Muamera Hukića

Sport, Vijesti 2014

Premijer Srbije Aleksandar Vučić primio je profesionalnog prvaka sveta u kruzer kategoriji Muamera Hukića, a koji, iako boksuje pod nemačkom zastavom, svuda ističe da je rođen u Srbiji i lepo govori o njoj.

Muamer Hukić je 13. put odbranio titulu profesionalnog prvaka sveta a premijer Aleksandar Vučić je istakao njegov doprinos popularizaciji sporta i naše zemlje u svetu.

Vrhunski sport najbolja promocija zemlje…
“Ugostili smo velikog svetskog šampiona Muamera Hukića – Huka i ponosan sam na činjenicu da se on svuda hvali i dobro i lepo govori o našoj Srbiji. On je čovek koji ujedinjuje Bošnjake, Srbe i sve druge sa naših prostora svojom ljubavlju, borbenošću i divnim odnosom prema poslu”, rekao je premijer Vučić.

Čitaj još:  Sjeničani spasavaju Obrenovčane - FOTOGRAFIJE

Kako je rekao Vučić, Hukić je 13 puta branio svoj pojas i svetski je rekorder u svojoj kategoriji po tom uspehu, dodajući da je Hukić velikim radom i trudom uspeo sve to da postigne i postane jedna od najvećih zvezda u Evropi.

Vučić je dodao i da se za Hukićeve mečeve ne može pronaći karta, te da su razgovarali da neku od sledećih odbrana pojasa napravi u Beogradu, u najvećoj hali na Balkanu – Areni.

Čitaj još:  Sufinansiranje deponije Banjica

Facebook komentari

One thought on “Premijer Srbije Aleksandar Vučič ugostio Svetskog šampiona Muamera Hukića

Leave a Reply