Hazbo Mujovic clan glavnog odbora stranke SDA

Predsednik opštine Sjenica Hazbo Mujović dao ostavku

Opstina Sjenica, Politika, Sjenica vesti

Predsednik opštine Sjenica Hazbo Mujović dao ostavku

Predsednik opštine Sjenica Hazbo Mujović podneo je danas ostavku na tu funkciju i mandat vratio Stranci demokratske akcije (SDA) Sandžaka, nakon što su se u javnosti pojavili snimci, okrakterisani kao „porno skandal u opštini Sjenica“.




„Duboko poštujući moralna načela SDA Sandžaka, stajući u njihovu zaštitu, podnosim ostavku i svoj mandat vraćam Stranci demokratske akcije Sandžaka. Ističem da su svi kompromitujući snimci koji su se pojavili na nekim medjima i društvenim mrežama proizvod montaža i imaju za cilj urušavanje moje ličnosti i Stranke demokratske akcije Sandžaka“, rekao je Mujović u izjavi za portal SNews.

Čitaj još:  XIII Poljoprivredni sajam u Sjenici 23. i 24. Juna (Video)

On je naveo da je bio godinama izložen linču i kampanji od strane pojedinih medija i na društvenim mrežama, a usled sprege raznih kriminalnih, političkih i drugih organizacija koje pokušavaju da mu, kako je naglasio, uruše lični, politički, profesionalni i svaki drugi ugled i kredibilitet.




U javnosti su se prethodnih dana pojavili eksplicitni snimci seksa, a na njima je, navodno, Mujović sa jednom opštinskom službenicom. Mujović je rođen 1965. godine. Završio je Mašinski fakultet na Univerzitetu u Prištini 1993. godine.

Čitaj još:  Najhladniji grad smo u Evropi sa minus 17

izvor: danas

Pogledajte još:

Facebook komentari

Leave a Reply