Mubera i Senad Muhovic

Od osumnjičenih Senada i Mubere ni traga ni glasa

Hronika, Sjenica vesti

Mubera i Senad M. iz Sjenice, za kojima je raspisana poternica zbog ubistva Anela Papića, uprkos najavama da će se predati, još se nisu pojavili u Srbiji.

O tome gde su trenutno dvoje odbeglih supružnika sa kojima su i njihove dve ćerke, ne zna ni njihova najuža familija.

Muberin brat Mujo sa njima se nije čuo poslednjih nekoliko dana.

– Čuli smo se onda kada mi je Mubera rekla da dolaze u Srbiju. Mi smo ih već očekivali. Posle sam se čuo samo sa Senadom, rekao mi je da je bilo problema, da je pročitao SMS prepisku između supruge i Anela, da je video fotografije koje su slali jedno drugom… Dalje ništa ne znam. Važno je samo da su deca dobro, a kad će oni doći i da li će, ne znam – kaže Mujo.

I Anelova familija kaže da nemaju nikakve informacije o tome da li će se osumnjičeni supružnici predati srpskoj policiji.

– Anela nema. On je pod zemljom, a o Muberi i Senadu niko ne želi da priča, ali svi čekaju da se predaju i da saznamo šta se zaista desilo – kaže Anelov rođak.

Čitaj još:  Medov ubica na saslušanju u policiji nije hteo da sarađuje, već se smejuljio i pevušio

Po drugom izvoru, odbegli bračni par Senad i Mubera Muhović, do petka će biti u rukama policije i predaće se pravosudnim organima Srbije.

Naime, oni su ovih dana bili u kontaktu sa srpskom policijom, i inspektorima su obećali da će se predati i da će do tančina ispričati kako je ubijen Anel Papić. Sa policijom će biti dogovoren konkretan način predaje, mesto i vreme gde će to biti obavljeno.

Prema nezvaničnim saznanjima dnevnog lista, istražni organi imaju čvrste dokaze koji Senada i Muberu terete za svirepo ubistvo Anela Papića.

Anel je nestao u jutro 23. juna, nakon što je porodici rekao da ide do grada. Pošto ga nije bilo celog dana, njegov otac Ahmo Papić je oko ponoći slučaj prijavio policiji, a dan kasnije je sinovo telo pronašao u šumi na starom putu koji vodi ka Muberinoj kući.




Anel je ubijen udarcima kamenom, a njegovo telo zatim je zatrpano granjem i zapaljeno.

Uviđaj je izvršila sjenička policija i forenzičke ekipe, koji su utvrdile da je Anel ubijen dan ranije i da su na mestu zločina bili i Mubera i Senad.

Čitaj još:  Hairli Ramazan - Vaktija za Sjenicu / 1437. / 2016.

Iako se u prvi mah sumnjalo da je Senad ubica, policija ne isključuje mogućnost da je Anela ubila Mubera.

Za oboje je odmah raspisana poternica, ali su oni, kako je utvrđeno pola sata posle zločina, pobegli iz Sjenice, a zatim i iz Srbije.

Pretpostavlja se da su otišli za Nemačku, gde je Senad poslednjih godina radio, ali za sada nisu uhapšeni.

izvor: Blic

Facebook komentari

Leave a Reply