Mubera i Senad Muhovic

Od osumnjičenih Senada i Mubere ni traga ni glasa

Hronika, Sjenica vesti

Mubera i Senad M. iz Sjenice, za kojima je raspisana poternica zbog ubistva Anela Papića, uprkos najavama da će se predati, još se nisu pojavili u Srbiji.

O tome gde su trenutno dvoje odbeglih supružnika sa kojima su i njihove dve ćerke, ne zna ni njihova najuža familija.

Muberin brat Mujo sa njima se nije čuo poslednjih nekoliko dana.

– Čuli smo se onda kada mi je Mubera rekla da dolaze u Srbiju. Mi smo ih već očekivali. Posle sam se čuo samo sa Senadom, rekao mi je da je bilo problema, da je pročitao SMS prepisku između supruge i Anela, da je fotografije koje su slali jedno drugom… Dalje ništa ne znam. Važno je samo da su deca dobro, a kad će oni doći i da li će, ne znam – kaže Mujo.

I Anelova familija kaže da nemaju nikakve informacije o tome da li će se osumnjičeni supružnici predati srpskoj policiji.

– Anela nema. On je pod zemljom, a o Muberi i Senadu niko ne želi da priča, ali svi čekaju da se predaju i da saznamo šta se zaista desilo – kaže Anelov rođak.

Čitaj još:  Muhabet sa hadžijom iz sela Ugao (Video)

Po drugom izvoru, odbegli bračni par Senad i Mubera Muhović, do petka će biti u rukama policije i predaće se pravosudnim organima .

Naime, oni su ovih dana bili u kontaktu sa srpskom policijom, i inspektorima su obećali da će se predati i da će do tančina ispričati kako je ubijen Anel . Sa policijom će biti dogovoren konkretan način predaje, mesto i vreme gde će to biti obavljeno.

Prema nezvaničnim saznanjima dnevnog lista, istražni organi imaju čvrste dokaze koji Senada i Muberu terete za svirepo ubistvo Anela Papića.

Anel je nestao u jutro 23. juna, nakon što je porodici rekao da ide do grada. Pošto ga nije bilo celog dana, njegov otac Ahmo Papić je oko ponoći slučaj prijavio policiji, a dan kasnije je sinovo telo pronašao u šumi na starom putu koji vodi ka Muberinoj kući.
Anel je ubijen udarcima kamenom, a njegovo telo zatim je zatrpano granjem i zapaljeno.

Uviđaj je izvršila sjenička policija i forenzičke ekipe, koji su utvrdile da je Anel ubijen dan ranije i da su na mestu zločina bili i Mubera i Senad.

Iako se u prvi mah sumnjalo da je Senad ubica, policija ne isključuje mogućnost da je Anela ubila Mubera.

Čitaj još:  Izmirili se SDA Sandžaka i BDZ Sandžaka u Sjenici - VIDEO

Za oboje je odmah raspisana poternica, ali su oni, kako je utvrđeno pola sata posle zločina, pobegli iz Sjenice, a zatim i iz Srbije.

Pretpostavlja se da su otišli za Nemačku, gde je Senad poslednjih godina radio, ali za sada nisu uhapšeni.

izvor: Blic

Fejsbuk komentari

komentara

Povezane teme

Kommentar verfassen

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahren Sie mehr darüber, wie Ihre Kommentardaten verarbeitet werden .