PREDSEDNICKI KANDIDAT SASA JANKOVIC U SJENICI - MART 2017

SAŠA JANKOVIĆ PRED IZBORE U SJENICI (VIDEO)

Izbori, Sjenica vesti, Video

Tokom današnje posete Sjenici, predsednički kandidat Saša Janković je, razgovarajući sa građankama i građanima, poručio da u Srbiji niko ne sme da se plaši niti da ima razloga za strah.

– Niko nema razloga za strah! Čak i simpatizeri i glasači Srpske napredne stranke, koji su prevareni, koji su poverovali, zbog nekih grešaka prethodnih , da će da se promeni, da više nije ono što je bio nekada kada je davao sramotne izjave o Muslimanima – ni oni ne treba da se plaše. Jedino čega treba da se plašimo, jesu zakoni i institucije. Ukoliko radimo po zakonu i poštujemo institucije, a institucije moraju da poštuju ljude, sve ostalo je u redu. Sve one koje nas plaše godinama, decenijama, stavićemo na stranu i krenućemo napred – poručio je Janković.Čitaj još:  Predsednik Opštine Sjenica i SDA Sandžaka u Sjenici, Hazbo Mujović, zahvalio Sjeničanima na pobedi - VIDEO

Mi samo želimo da vidimo poštovani Gospodine Jankoviću šta imate konkretno za nas, naš grad. Politika u Beogradu i Vučić nama nisu prioritet.

Redakcija Sjenica.com
Snimatelj: Ramo Tahirović

Fejsbuk komentari

komentara

Povezane teme

One thought on “SAŠA JANKOVIĆ PRED IZBORE U SJENICI (VIDEO)

Ostavite odgovor