Predstavnici Ceske Ambasade posetili Sjenicu - www.Sjenica.com - Februar 2017

Predstavnici ambasade Češke Republike posetili Sjenicu (Video)

Opstina Sjenica, Poljoprivreda, Sjenica vesti, Sport, Video

Predstavnici ambasade Češke Republike posetili

U jednodnevnoj poseti Sjenici bili su predstavnici ambasade Češke Republike. U poseti objekata u kojima su realizovani projekti podržani od strane Ambasade Češke Republike su bili Jirži Kral, finansijki savetnik, Pavel Svoboda, agrarni diplomata i Dejan Ždralo, koordinator razvojne saradnje.

Oni su posetili gimnaziju „Jezdmir Lović“ u Sjenici, gde je potpuno rekonstruisana fiskulturna sala, zamenjeni dotrajala stolarija i pod, a čija rekonstrukcija je podržana i od strane ambasade Češke Republike. Ovim projektom su stvoreni znatno bolji uslovi za telesni razvoj učenika gimnazije, a bezbednost boravka u sali značajno poboljšana. Ukupna vrednost radova je iznosila oko 2.200.000 dinara.
Delegacija ambasade Češke Republike je zatim posetila Regionalni centar za razvoj poljoprivrede i sela, povodom skorašnje akreditacije metoda ispitivanja kvaliteta mesa, mleka i proizvoda od mleka i mesa. Češka razvojna agencija je u prethodnom periodu dala značajnu podršku koja se ogledala u opremanju Regionalnog najsavremenijom opremom i stvaranjem kvalitetnih uslova za rad. U razgovoru sa stručnim osobljem Regionalnog gosti su upoznati sa procedurama koje su okončane i koracima koji će predstavljati izazov u daljem radu .

Čitaj još:  Trasa na kojoj će se raditi rekonstrukcija (Video)

Redakcija Sjenica.com
Snimatelj: Ramo Tahirović

 

Pogledajte još:

Fejsbuk komentari

komentara

Povezane teme

One thought on “Predstavnici ambasade Češke Republike posetili Sjenicu (Video)

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.