Ko nam truje rijeke u centru grada - Foto - Video - www.Sjenica.com.jpg

Ko nam truje rijeke u centru grada? (Foto – Video)

Sjenica vesti, Slike, Video

U toku današnjeg dana kontaktirao nas je jedan od naših građana sa konkretnim podacima i informacijama o strašnoj pojavi koja se događa u centru Sjenice a na koju niko ne reaguje.

Kako nam je opisao pomenuti čitalac, bez navođenja naziva kompanija i direktnih prozivki ali sa veoma jasnim znakovima, njegove pretpostavke podržava veliki broj građana. Prenosimo vam njegovu žalbu:

“Reč je o mlekarama koje ispuštaju živu sodu i mlečnu masnoću, direktno kroz kišnu kanalizaciju. Takođe, klanice svaki dan bacaju klanički otpad, opet kroz kišnu kanalizaciju u sami centar grada, baš na mestu gde pravimo “Sjeničku kuću”. To je svakodnevna pojava koja se ponavlja i po nekoliko puta u toku dana. Danas je neko na keju prosuo ogromnu količinu ulja iz friteze. Da li to vide nadležni organi ili samo građani koji nemaju moć da spreče te događaje? To bi trebalo da bude zadatak komunalne policije, pošto je javna tajna o kojoj mlekari i klanici se ovde radi.”




Dakle, građani su putem našeg sajta ukazali na ovaj ogroman problem. Mi podržavamo ovaj apel, zato i pišemo o tome, i želimo da se nadležni organi pozabave ovim zagađivanjem naše sredine i to u strogom centru grada.

Čitaj još:  Sandžački boks meč vijeka: Muamer Hukić VS. Enad Ličina (Video)

Pitamo se u čijoj službi je ova nadležnosti?

O čemu se tačno radi, pogledajte u snimku:

Redakcija Sjenica.com

Facebook komentari

One thought on “Ko nam truje rijeke u centru grada? (Foto – Video)

Leave a Reply