Javni poziv dr Hajrudin Halilovic - Sjenica - Jul 2016

Javni poziv svim građanima Sjenice

Humano, Sjenica vesti

WWW.SJENICA.COM

Sajt posvećen svim Sjeničacima je prvi sjenički portal koji postoji od novembra 2005. godine. Isključivo se bavi vestima i dešavanjima u Sjenici i ima izuzetan broj članova na forumu, kao i pratilaca na društvenim mrežama.

Naš portal je jedini koji poslednjih nekoliko godina medijski prati humanitarne aktivnosti doc. dr sci. Hajrudina Halilovića subspecijaliste abdominalne hirurgije. Iako živi i radi u Bihaću i Sarajevu, nikada nije zaboravio svoju rodnu Sjenicu u kojoj je živeo i pohađao školu do odlaska na fakultet u Tuzlu. Već deceniju unazad redovno obavlja besplatne sunete mališana a uvijek bude prijavljenih od 80-100. I ove godine će, takođe, u sopstvenoj režiji i bez bilo kakve podrške lokalne samouprave, 10.07.2016. obavljati sunete.

Doc. dr sci. Halilović je u znak zahvalnosti sajtu prihvatio našu inicijativu da održi predavanje na temu tumora dojke i debelog creva, o bolestima koje se progresivno, iz godine u godinu, uvećavaju i kod građana Sjenice.

Čitaj još:  Tradicionalna osmomartovska Čajanka 2012 u Sjenici (VIDEO)

Pored doc. dr Halilovića biće prisutno nekoliko eminentnih stručnjaka iz Sjenice, Novog Pazara i Bosne i Hercegovine. Očekujemo i prisustvo direktora DZ Sjenica i njegovo izlaganje o opštem zdravstvenom stanju građana Sjenice.
Ovim putem administracija sajta WWW.SJENICA.COM upućuje:

JAVNI POZIV

Svim građanima Sjenice da prisustvuju pomenutom događaju, dana 10.07.2016. godine sa početkom u 20 časova u sali bioskopa.

Iskreno se nadamo da ćete prihvatiti naš poziv čime biste jasno pokazali da vodite računa o svom zdravlju, kao i o zdravlju svojih najbližih. Izuzetno je važno da se edukujute na vreme i time sprečite jedne od najrasprostranjenijih bolesti modernog doba.

U to ime, srdačno Vas pozdravljamo

Administracija sajta WWW.SJENICA.COM

Javni poziv dr Hajrudin Halilovic - Sjenica - Jul 2016

Veliko hvala studiju „Foto Sandžak Šapko“ na nesebičnoj podršci

Foto Sandzak Sapko - Sjenica

Pogledajte još:

Čitaj još:  Sretko Luković đak generacije Sjeničke gimnazije

Fejsbuk komentari

komentara

Povezane teme

One thought on “Javni poziv svim građanima Sjenice

Kommentar verfassen

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahren Sie mehr darüber, wie Ihre Kommentardaten verarbeitet werden .