TIKA donirala opremu Domu zdravlja u Sjenici - Sjenica Mart 2016

Izjave povodom donacija Domu zdravlja u Sjenici (Video)

Intervju, Sjenica vesti, Video

TIKA donirala opremu Domu zdravlja u Sjenici

TIKA donirala opremu Domu zdravlja u Sjenici - Sjenica Mart 2016 / Dr Altan Hamidovic

Turska razvojna agencija TIKA donirala je sjeničkom Domu zdravlja medicinsku opremu vrednu 42.000 evra, a korišćenje novih aparata značajno će doprineti podizanju nivoa zdravstvene zaštite Sjeničana, zaključio je direktor ove ustanove Altan Hamidović.

Hamidović je u izjavi za sjenica.com ocenio da Dom zdravlja u Sjenici ima kvalitatane kadrove da će kombinacija vrednih donacija i kvalitetan rad lekara, medicinskog i tehničkog osoblja rezulitrati da sjenički Dom zdravlja krene stopama bržeg razvoja i unapređenja rada.

“Ostvarili smo kvalitetne kontakte sa donatorima, tako smo se obratili ambasadi Kine koja će nam donirati odgovarajuće aparate, TIKA će finansirati radove opremanja kuhinje u našoj bolnici”, dodao je Hamidović.




On je objasnio kako je svestan da pacijenti povremeno nisu zadovoljni kvalitetom usluga, ali očekuje da će imati razumevanja, a od svih građana očekuje podršku u misiji oporavka sjeničkog Doma zdravlja.

Čitaj još:  Nastup Mirze Šoljanina na Ohridskom festivalu - VIDEO

“Samo zajedno možemo napraviti dobar rezultat, moramo naporno raditi, verujem da ćemo uspeti. Uskoro ćemo organizovati izgradnju ograde oko Doma zdravlja, očekujem da će se omladina masovno uključiti i pomoći u obavljanju radova”, ističe Hamidović.

Detaljnije planove o budućem radu i problemima Doma zdravlja prenosimo video zapisom razgovora sa direktorom Doma zdravlja u Sjenici Altanom Hamidovićem.

Čitaj još:  Promocija knjige "Boje tragova" Sanela Halković (Video)

 

Redakcija Sjenica.com

 

Pogledajte još:

Facebook komentari

One thought on “Izjave povodom donacija Domu zdravlja u Sjenici (Video)

Leave a Reply