Putokaz do vidikovca Molitva - Sjenica 2015

Od Sjenice do vidikovca „Molitva“ na sjeničkom jezeru (Video putokaz)

Pešter, Sjenica vesti, Video

Od Sjenice do vidikovca „Molitva“ na sjeničkom jezeru

Putokaz do vidikovca Molitva - Sjenica 2015

Ni sami građani Sjenice, bar nekih 60% stanovnika ne zna put do vidikovca. Mi smo se potrudili da snimimo ceo put da bi se lakše došlo do njega.

Pratite snimke i strelice i odvojite nekih 25-35 min vožnje da bi došli do jednog od najlepših predela Srbije, a bićemo neskromni, i Balkana.

Kada stignete autom do privatnog poseda, ne budite lenji, gde se parkirate da kod gospodina Muhovića kupite koji kilogram sira ili ga barem častite za parking. Ovo navodimo iz razloga jer nam dozvoljava da se parkiramo na njegovom imanju. Nama je nekoliko puta do sada čuvao vozila.

Prođite kapiju i nastavite nekih 200-300 m utabanom stazom i stižete do vidikovca „Molitva“.

Čitaj još:  Podela steonih junica u Sjenici

Naš vodič do vidikovca je bio Ramo Tahirović, čovek koji poznaje Peštersku visoravan u prste. Ako se nalazite u našem gradu (Sjenica) i treba vam vodič, samo pitajte za Rama, u pitanju je živa legenda koju svi Sjeničani poznaju i koja vam može pokazati ne samo jedan vidikovac, nego još bar dva predivna vidikovca, brojne pećine, lepote Sjenice i Pešteri.

Uživajte u našem video putokazu od centra grada do vidikovca „Molitva“

A kad smo stigli na vidikovac, nije nam bilo teško da napravimo slowmotion snimak sa vidikovca „Molitva 2“, koji se nalazi desno od Molitve, kad stojite na vidikovcu i gledate prema jezeru. E tako gledano desno ima jedan mali vidikovac, sa kojeg smo pravili video snimak, pogledajte kako je izgleda

Čitaj još:  Vanredna situacija u Sjenici ukinuta

 

Redakcija Sjenica.com

 

Pogledajte još:

Fejsbuk komentari

komentara

Povezane teme

One thought on “Od Sjenice do vidikovca „Molitva“ na sjeničkom jezeru (Video putokaz)

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.