15.03.2015. Priboj FAP - Sloga utakmica

Fudbal: Sloga savladala FAP iz Priboja (Slike)

Sjenica vesti, Sport

Pred 850 gledalaca Sloga je ponovo savladala FAP Priboj u Kup utakmici.

Dva gola je dao Demir Avdić koji je kao pojačanje došao u prelaznom roku iz Novog Pazara, čime iz utakmice u utakmicu opravdava svoj dolazak. Pored njega, tu su i druga dva pojačanja – Miloš i Miroslav, koji su svojim požrtvovanjem pokazali kako se brane boje kluba i takođe opravdali svoj dolazak u sjenički klub.

Na današnjoj utakmici posebno treba pohvaliti i istaći golmana Vladimira Dizdarevića koji brani na golu Sloge. Iako povređen u petom minutu sa posekotinom na glavi, ostao je da brani boje kluba i sa nekoliko bravuroznih intervencija sačuvao mrežu kluba i tako doneo svom klubu.
Kapiten ekipe Mirsad Karišik Role igrao je kao u najboljim danima, predvodeći ekipu kao pravi vođa. A Sulejman Selmanović zvani Meme, kao pojačanje iz Nove Varoši, takođe je danas zaigrao na utakmici. Pokazao je da je odličan igrač došao je iz Prijepolja kod nas u poslednjem prelaznom roku.

Čitaj još:  Glasajmo za našu decu (Promo video)

FAP Priboj – Sloga 1:2

15.03.2015. Priboj FAP - Sloga utakmica

15.03.2015. Priboj FAP - Sloga utakmica

15.03.2015. Priboj FAP - Sloga utakmica


Redakcija Sjenica.com

Slike Altan Hamidović

 

Pogledajte još:

Fejsbuk komentari

komentara

Povezane teme

One thought on “Fudbal: Sloga savladala FAP iz Priboja (Slike)

Kommentar verfassen

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahren Sie mehr darüber, wie Ihre Kommentardaten verarbeitet werden .