sdp sjenica

SDP o aktuelnim problemima građana (Video)

Sjenica vesti, Video, Vijesti 2015

Članovi Opštinskog odbora Sandžačke demokratske partije u Sjenici smatraju da aktuelna vlast u toj opštini nastavlja sa diskriminatorskom politikom prema pristalicama SDP-a u svim oblastima.
sdp sjenica
Kako navode jedan od razloga je I taj što sve više građana pristupa Sandžačkoj demokratskoj partiji, čije članstvo je kako ističu u toj stranci, u poslednjih mesec dana udvostručeno.

Na koneferenciji za novinare članovi SDP-a u Sjenici naveli su više primera koji ukazuju da aktuelna opštinska vlast u Sjenici, predvođena Strankom demokratske akcije vrši političku deskriminaciju i da kako je istaknuto ne vodi računa o svim stanovnicima Sjenice podjednako. Kako je rečeno na konferenciji , oko trideset ljudi iz SDP-a ostalo je bez posla, a putevi u selima, čiste se selektivno, pa tako putevi prema mestima u kojima je na poslednjim izborima Sandžačka demokratska partija osvojila većinu nisu očišćeni.

Čitaj još:  Održana čajanka povodom osmog marta u restoranu "Lane" (Video)

Na konferenciji za novinare je istaknuto da se politička diskriminacija od strane vlasti sprovodi i u oblasti kulture.

Predsednik Opštinskog odbora SDP-a u Sjenici Muriz Turković ukazao je na nezakonite radnje prilikom raspisivanja tendera zaizbor preduzeća koja rade na čišćenju snega na području Sjenice. Prema njegovim rečima ti poslovi povereni su članovima Stranke demokratske akcije.

Član Opštinskog odbora Sandžačke demokratske partije Zlatan Tahirović rekao je da se sve veći broj stanovnika Sjenice priključuje toj partiji, u prilog čemu govori broj novih članova u poslednjih nekoliko dana, naglašava Tahitović.

Turković je na konferenciji za novinare rekao da je članstvo SDP-a u Sjenici u zadnjih mesec dana udvostručeno, te da su građani uvideli da za šest godina vlasti Sandžačka demokratska partija nije promenila svoj odnos prema građanima, te da iza sebe nije ostavila ni jednu mrlju.

Čitaj još:  Andrej Maričić bio gost planinarima "Zmajevac" (Video)

Sajma Redžepefendić
izvor Regionalna

 

Pogledajte još:

Facebook komentari

2 comments

Leave a Reply