hapsenje lisice

Pazarski pljačkaš uhapšen u Sjenici

Sjenica vesti, Vijesti 2015

Novopazarska policija uhapsila je M.K. (32) iz Tutina, osumnjičenog da je u sredu veče opljačkao prodavnicu u Novom Pazaru, saopštila je policija.

hapsenje lisice

“Uhapšeni je u sredu, oko 19 časova, u prehrambenoj prodavnici u u lici Ćire Ratkovića sekirom napao radnicu, polomio kasu i ukrao 73.000 dinara”, stoji u saopštenju.

Prema našim saznanjima, M.K. je uhapšen u Sjenici, a planirao je da pobegne u Bosnu i Hercegovinu. Inače, policija je u poslednjih desetak godina protiv njega podnela 32 krivične prijave zbog razbojništava i krađa.

Nakon pljačke prodavnice osumnjičeni je pobegao taksi vozilom, a taksista je policajcu koji je pokušao da spreči njihovo bekstvo točkom prešao preko noge, nanevši mu povrede.

Čitaj još:  Sjenica dobila brojne donacije od Ane i Vlade Divca (Video)

“Policija je identifikovala taksistu i privela ga, a nakon saslušanja u svojstvu građanina pušten je po nalogu nadležnog tužioca”, navedeno je u saopštenju.

Kako nezvanično saznajemo, taksista je negirao bilo kakvu umešanost u pljačku prodavnice, a policiji je rekao da mu je osumnjičeni pretio oružjem kako bi pobegao policiji.

Sudija je uhapšenom M.K. odredio tridesetodnevni pritvor.

 

N. Kočović

 

Pogledajte još:

Facebook komentari

One thought on “Pazarski pljačkaš uhapšen u Sjenici

Leave a Reply