SDP Sjenica

Jusufović izbačen iz stranke SDP Sjenica! (Video)

Sjenica vesti, Vijesti 2015

Na današnjoj sednici Opštinskog Odbora Sandžacke demokratske partije Sjenica, donešena je odluka o isključenju iz stranke dosadašnjeg visokog funkcionera ove partije, Zlatka Jusufovica.

U obrazloženju ove odluke se kaže da „postoji vise razloga za izbacivanje Jusufovića iz stranke, ali da je kap koja je prelila času – njegovo ponašanje tokom nedavnih dogadjaja kada je Stranka demokratske akcije, trgovinom odbornickim mandatima, konstituisala novu, nelegitimnu opštinsku vlast“. Naime, Zlatko Jusufović je, u situaciji kada je tridesetak njegovih partijskih kolega ostalo bez posla samo zato što su clanovi SDP-a, svojom pasivnosću, izostajanjem svakog oblika saosećanja i podrške prema ljudima, hraniteljima porodica, koji su se našli na udaru SDA vlasti, pokazao da je čovek na koga stranka može računati samo dok je na vlasti ali ne i kada sa vlasti predje u opoziciju“stoji u saopštenju za javnost.

Čitaj još:  Ramazanska Vaktija 2014 za Sjenicu, Novi Pazar, Novu Varoš, Tutin, Prijepolje, Priboj, Plav, Gusinje, Rožaje...

Sandžacka demokratska partija će pored borbe protiv siromaštva i nezaposlenosti, borbe za uspostavljanjem progresivnog i civilizovanog društva, borbe protiv svih oblika kriminala i korupcije na državnom nivou, voditi i borbu protiv svakog oblika političkog profiterstva i sitnog sićarenja i u svojim redovima, i neće se ustezati da isključi iz svojih redova svakog ćlana, ma koju funkciju obavljao, za koga se utvrdi da lične interese i interese članova svoje porodice stavlja iznad interesa zajednice u kojoj živi i interesa stranke koju predstavlja podvlače u SDP-u.

U saopštenju se zaključuje da je Zlatko Jusufovic, upravo na ovakav način obavljao funkcije na koje je bio delegiran, i zato odluka o njegovom iskljućenju iz ćlanstva predstavlja jedinu logičnu, ćasnu i odgovornu meru koju je stranka mogla prduzeti zaključuje se u saopštenju SDP-a.

Čitaj još:  U našem rudniku "Štavalj" fali još rudara

Izvor: Regionalna televizija

Facebook komentari

One thought on “Jusufović izbačen iz stranke SDP Sjenica! (Video)

Leave a Reply