Lenjinova ulica

Pogledajte kako izgleda rekonstruisana Lenjinova ulica (Video)

Opstina Sjenica, Sjenica vesti, Video, Vijesti 2014

Novoasfaltirana ulica čiji je pravac svima nama poznat – od Vesne pa do stare stočne pijace

Lenjinova ulica
Lenjinova ulica

Svi dobro znamo kako je izgledala ova ulica i koji horor su vozači prolazili prolazeći istom. Taj slučaj je sada rešen. Lenjinova ulica je dobila novi asfalt i sad izgleda kao avionska pista.

Ostali su trotoari da se urade i sitnice oko toga, ali najbitnije je tu. Nema više glavobolje zbog rupa i rupčaga, iliti rupetina.

Ostaje nam samo da se zahvalimo lokalnoj vlasti jer su konačno rešili ovaj projekat da se ozbiljno uradi i ovim putem da ih zamolimo da ga dovrše do kraja.

Nemojte nas ostaviti bez trotoara, odvodnih kanalizacija i svega što je potrebno za uspešno i dugotrajno funkcionisanje ovakvog puta u našim uslovima. Ovo ne pišemo tek onako, jer ako pogledate pažljivije snimak, videćete još jedan potencijalni problem, a to su šahte. Novi asfalt, a šahte udubljene?!?! Taj deo, molimo nadležne, treba neko stručan da riješi.

Čitaj još:  Uvac, stanište Beloglavog supa u Sjenici

Znamo i koji su to uslovi koji najviše utiču na kvalitet ulica – hladne zime, mrazevi, so na putevima… kao da imamo fabriku soli iz Tuzle nakon otapanja snijega. Sve to utiče na kratak rok trajanja naših ulica. A nadamo se da će nam i glavna ulica Milorada Jovanovića biti odrađena kvalitetno i da neće biti krpljenja u narednom periodu. Tako da, dragi AD Putevi Novi Pazar, radite kvalitetno. Hvala unaprijed.

Snimak dostavio A. Hamidović

 

Redakcija sajta www..com

 

Pogledajte još:

Fejsbuk komentari

komentara

Povezane teme

One thought on “Pogledajte kako izgleda rekonstruisana Lenjinova ulica (Video)

Kommentar verfassen

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahren Sie mehr darüber, wie Ihre Kommentardaten verarbeitet werden .