Sanel M

NOVI DOKAZI: Sanel M. (18) bio u teško alkoholisanom stanju kad je udario Turkinju

Video, Vijesti 2014

(18), koji je osumnjičen za brutalno ubistvo Tugče Albajrak (23), imao je 1,4 promila alkola u krvi, piše nemački „Špigl.“

Sanel M
Sanel M.

Nemački list je demantovao prvobitno nagađanja, i tvrdi da je osamnaestogodišnji Sanel, inače poreklom Srbin, testiran na alkohol dva sata nakon zločina koji je počinio, i da su rezultati pokazali da se nalazio u veoma alkoholisanom stanju.

Ova činjenica dodatno će otežati posao njegovim advokatima, koji su imali u planu da traže smanjenu odgovornost pred sudom.

Podsetimo, Tugče Albajrak je 15. novembra pritekla u pomoć dvema devojkama kada je čula kako dozivaju u pomoć u toaletu “Mekdonalds” restorana u Ofenbahu.

Sanel i još dva muškarca uznemiravali su dve devojke, kada je Tugče prišla kako bi ih odbranila. Napadač je na parkingu prvo seo u kola, a onda ponovo izašao.

Jedan prolaznik je pokušao da ga obuzda i došlo je do koškanja. Sanel M. je tada prišao Tugče Albajrak i udario je.

Čitaj još:  Omaha u vrelima sjeničkim (Video)

“Udarac je bio tako jak da je pala i udarila glavom u zemlju”, navodi nemački list “Bild”. Čitav incident zabeležen je kamerom za nadzor ispred restorana.

Osumnjičeni mladić je priznao krivicu za napad. On se nalazi u pritvoru i pod istragom je zbog ubistva i nanošenja teških telesnih povreda.

Nakon što su njeni roditelji, saznavši da je doživela moždanu smrt i da se više nikada neće osvestiti, zatražili od lekara da je skinu sa aparata za održavanje života, više od sto hiljada ljudi, pri čemu ih se najviše okupilo u berlinskoj turskoj čevrti Krojcberg, izašlo je na ulice, zahtevajući od nemačkog predsednika Joahima Gauka da joj posthumno dodeli orden za hrabrost.

Berlin Kreuzberg za Tudze
Berlin Kreuzberg za Tudže

bild

 

Čitaj još:  Sjenička kuća više nije samo priča - radovi počeli (Video)

Pogledajte još:

Fejsbuk komentari

komentara

Povezane teme

Kommentar verfassen

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahren Sie mehr darüber, wie Ihre Kommentardaten verarbeitet werden .