Testirali smo internet (KDS Vizija NET) u Sjenici bez ugovorne obaveze

Sjenica vesti

Pre dva dana slučajno smo pronašli neuobičajen flajer koji nas je zaintigrirao baš onim što nam inače stvara glavobolju, a to su uglavnom zvezdice i sitno ispisan tekst u dnu reklame, koji se mahom tiče ugovorne obaveze.

Flajer o kojem pisemo:

1.KDS Vizija Net - www.Sjenica.com
Vizija Net Sjenica
KDS Vizija Net Sjenica
KDS Vizija Net Sjenica

Rešili smo da posetimo KDS i vidimo o čemu se tačno radi i da li stvarno ne postoji ono nama dobro poznato ALI.

Predstavili smo se ispred sajta Sjenica.com i poželeli da saznamo detalje.

Dobili smo odgovore na sva naša pitanja i bili smo zadovoljni. Postojalo je jedno „ali“, ali je bilo malo i za nas nebitan pojam, ali… :)

Pošto smo korisnici kablovske televizije KDS, mi smo naravno naručili internet paket 15 MB/s.

Jedino „ali“ o kojem smo pričali jeste, da ne postoji mogućnost istog momenta da dobijete internet kad poželite, već je potrebno da sačekate maksimalno 2-5 dana. U našem slučaju je uspelo već sutradan.

Dakle, ovaj članak vam pišemo sa KDS neta iz Sjenice.

Stvarno nema ugovora, stvarno ga koristite onoliko koliko platite. Ako niste kod kuće nekoliko meseci, postoji mogućnost da ne morate da plaćate u kontinuitetu mesečno svoj račun za internet.

Čitaj još:  KOLUMNA: Jel' Sjenica đe je nekad bila...

Kad više ne želite internet, samo vratite modem i završena priča.
A to čekanje 2-5 dana zavisi, u stvari, samo od količine modema na lageru. Ako ih ima na stanju, dobijete u stvari internet odmah ako poželite. Znači veliki LIKE :)

Ako kojim slučajem napuštate na više od dva, tri meseca, poželjno je vratiti modem, da već sledeći korisnik interneta može da dobije odmah internet. Znači, odlična stvar i za dijasporu. Prilikom povratka u , najavite na vrijeme vaš dolazak, da bi vas čekao modem.

Mislimo da je ova poslovna politika nova, ne samo na našem tržištu već i u svijetu.

Dva ljubazna momka iz tehničke službe KDS-a su nas posetila, priključili nam kablovsku i internet, sve povezali i otišli. Tehničari su montirali KDS-ov modem koji možete mrežnim kablom povezati na svoj računar, a ukoliko želite wireless, potrebno je da nabavite ruter, pošto vam KDS to ne obezbeđuje, a verujemo da će se i o tome pobrinuti u neko dogledno vrijeme, da dobijama WIFI rutere.

Čitaj još:  U Žarima montaža ski-lifta pri kraju

Ne preostaje nam ništa nego da vam od srca preporučimo KDS Viziju . Internet bez ugovora, bez zvezdica i skrivenih tekstova.

HVALA.

Fejsbuk komentari

komentara

Povezane teme

Kommentar verfassen

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahren Sie mehr darüber, wie Ihre Kommentardaten verarbeitet werden .