Organizovan je i Bajramski ručak za azilante u Sjenici (Video)

Sjenica vesti, Video

Za azilante smeštene u , lokalni biznismen Fiko Hamidović organizovao je bajramski u hotelu Berlin.

Azilanti u Sjenici za vreme Bajramskog rucka - www.SJENICA.com

Ta svečana manifestacija, internacionalnog karaktera u srcu Sjeničko-pešterske visoravni, još jedna je potvrda otvorenosti i gostoprimljivosti domaćina – kažu azilanti.

Zajedno sa azilantima i organizatorima bajramskom ručku u sjeničkom hotelu Berlin, prisustvovali su i predstavnici lokalne vlasti, šampion Evrope u bacanju kugle, Asmir Kolašinac, a pored ostalih, tu su bili i reprezentativci Mađarske, koji su ovih dana na pripremama u Sjenici.

U ime organizatora, goste je pozdravio i čestitao Bajram, Ringo Hamidović. Kako je istakao, ovaj internacionalni ramazan u njegovom sećanju imaće posebno mesto.

“Cenjeni gosti, ova ekipa na čelu sa mojim bratom Fikom imala je čast da ovde u hotelu Berlin bude deo jednog internacionalnog Ramazana“, rekao je Ringo Hamidović. On je tom prilikom istakao da je grad velikog srca, te da tu činjenicu potvrđuje prisustvo kompletnog opštinskog rukovodstava.

Čitaj još:  Opštinski projekat za pomoć starim licima u Sjenici - VIDEO

Za ovu svečanu Bajramsku manifestaciju u Sjenici organizatori su pripremili i prigodan kulturno zabavni program.

S.Lj.

Fejsbuk komentari

komentara

Povezane teme

One thought on “Organizovan je i Bajramski ručak za azilante u Sjenici (Video)

Kommentar verfassen

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahren Sie mehr darüber, wie Ihre Kommentardaten verarbeitet werden .