Još jedan kvalitetan sjenički brend „Dax Inn“

Vijesti 2014

Preduzeće „Daks in“ već sedam godina proizvodi najkvalitetniji muški i ženski pamučni veš, i predstavlja jednu od najuspešnijih firmi na području Sjenice.

Prema rečima vlasnika, Fika Hamidovića, mesečno se proizvede preko 20 000 komada odeće brenda „Daks“, koja se plasira na tržište Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore, a u planu su nova ulaganja, širenje kapaciteta i izvoza.

„Mi dizajniramo, krojimo, šijemo, pakujemo i isporučujemo naše proizvode. Modeli su udobni, napravljeni od finog konca i visoko kvalitetnog materijala, koga čini 95% pamuka i 5% elastina. Naše preduzeće jedino šije svoje proizvode, pošto većina ostalih obavlja poslove za druge“, objašnjava on.

„Daks in“ upošljava 20 do 25 radnika, u skladu sa potrebama, sa radom je počeo 2007. godine i vršio je usluge šivenja za poznate robne marke, Roberto Kavali, ST, Kapa i druge.
Četiri godine kasnije vlasnik firme je odlučio da tržištu ponudi svoj , koji je ubrzo postao prepoznatljiv po kvalitetu i dizajnu. U asortimanu proizvoda nalazi se više desetina modela intimnog veša, majica i pidžama.

Kada je u pitanju kupovina, ovo preduzeće nudi brojne olakšice, odloženo plaćanje na 60 dana i 10% popusta avansno plaćanje, a Hamdić naglašava da je njihova roba dostupna, obzirom na veoma povoljne cene.

Sve potrebne informacije vezane za proizvodni asortiman Daks ina možete dobiti na telefon 060 384 16 35 kao i na njihovoj stranici KLIKOM OVDE

Fejsbuk komentari

komentara

Čitaj još:  Da li nam prijete poplave? (Video)

Povezane teme

One thought on “Još jedan kvalitetan sjenički brend „Dax Inn“

Kommentar verfassen

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahren Sie mehr darüber, wie Ihre Kommentardaten verarbeitet werden .