Samostalna SDA iz Sjenice podržala Muja Mukovića

Vijesti 2014

Predsjednik Bošnjačke narodne stranke i narodni poslanik Mujo Muković dobio je danas podršku od Grupe građana „Samostalna SDA za Sjenicu“, za predstojeće vanredne parlamentarne izbore. Predsjednik ove Grupe građana, koja ima tri odbornika u lokalnom parlamentu Sjenice, Nusret Nuhović rekao je da podršku daje prevashodno Mukoviću, kao kandidatu za narodnog poslanika a da oni, na taj način, podržavaju i listu „Aleksandar Vučić – Budućnost u koju verujemo“.

„Mi smo u Bošnjačkoj narodnoj stranci, gospodinu Muju Mukoviću i celokupnoj izbornoj listi oko SNS-a prepoznali novi politički kapacitet za budućnost našeg regiona i čitave zemlje. Ova lista ima snagu da Srbiju uvede u Evropsku uniju, kao i da nastavi borbu protiv korupcije i organizovanog kriminala kako na lokalnom, tako i na državnom nivou“, rekao je Nuhović.

On je ocijenio da se ostvarivanjem ciljeva koje proklamuje ova lista, stvaraju uslovi za vladavinu prava i bolji životni standard svih građana u ovoj zemlji.

Predsjednik Bošnjačke narodne stranke i narodni poslanik Mujo Muković zahvalio je na podršci Nusretu Nuhoviću i Grupi građana koju on predvodi i izrazio zadovoljstvo početkom političke saradnje između BNS-a i te organizacije.

„Mi smo danas koaliciji čiji sam kandidat za narodnog poslanika, listi pod rednim brojem jedan, obezbijedili podršku jedne ozbiljne grupacije koja djeluje ovdje u Sjenici. Drago mi je što su oni prepoznali Bošnjačku narodnu stranku kao organizaciju koja ozbiljno radi na unapređenju i borbi za bolji život svih građana koji ovdje žive“, rekao je Muković i dodao da je sa Grupom građana „Samostalna SDA za Sjenicu“ dogovorena dugooročna politička saradnja u narednom periodu.

Facebook komentari
Čitaj još:  Sastanak predsednika opština Sandžaka

One thought on “Samostalna SDA iz Sjenice podržala Muja Mukovića

Leave a Reply