Evropska očna bolnica besplatno leči Bakira Isovića

Vijesti 2014

Na inicijativu predstavničke kancelarije u Pazaru Evrpska očna bolnica u Skoplju besplatno će liječiti Isovića iz Sjenice koji boluje od crebralne paralize.

Porodica Isović odmah je iskoristila plemenitu ponudu koja je sve članove jako obradovala i odvela malog dečaka na pregled u Skoplje. Od kada je malom Bakiru Isoviću iz Sjenice u Užicu dijagnostikovana cerebralna paraliza svi članovi njegove porodice, a posebno njegov otac Ernes, neprestano obilaze lekare i prikupljaju novčana sredstva kojim bi platili razne intervencije lekara.

Humanitarne akcije po riječima oca malog Bakira bude nadu da će se zdravstveno stanje njihovog dječaka postepeno poboljšavati, dok je plemenita gesta predstavnika Evropske očne bolnice u Skoplju, odnosno predstavničke kancelarije u Novom Pazaru jako obradovala sve članove. I nakon pet pregleda mali je presrećan, a roditelji zadovolni uslugom. Oftamolozi, lekari I medicinsko osoblje u Eropskoj očnoj bolnici kažu da će pružiti sve neophodne preglede i lekarske intervencije kako bi poboljšali zdravstveno stanje malog Bakira a time i olakšali brobu porodice Isović koja se trudi svom sinu život učini lepšim i boljim.(A.Š.)

Fejsbuk komentari

komentara

Čitaj još:  Značaj osnivanja poljoprivrednih zadruga (Video)

Povezane teme

Kommentar verfassen

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahren Sie mehr darüber, wie Ihre Kommentardaten verarbeitet werden .