Evropska očna bolnica besplatno leči Bakira Isovića

Vijesti 2014

Na inicijativu predstavničke kancelarije u Novom Pazaru Evrpska očna bolnica u Skoplju besplatno će liječiti Bakira Isovića iz Sjenice koji boluje od crebralne paralize.

Porodica Isović odmah je iskoristila plemenitu ponudu koja je sve članove jako obradovala i odvela malog dečaka na pregled u Skoplje. Od kada je malom Bakiru Isoviću iz Sjenice u Užicu dijagnostikovana cerebralna paraliza svi članovi njegove porodice, a posebno njegov Ernes, neprestano obilaze lekare i prikupljaju novčana sredstva kojim bi platili razne intervencije .

Humanitarne akcije po riječima oca malog Bakira bude nadu da će se zdravstveno stanje njihovog dječaka postepeno poboljšavati, dok je plemenita gesta predstavnika Evropske očne bolnice u Skoplju, odnosno predstavničke kancelarije u Novom Pazaru jako obradovala sve članove. I nakon pet pregleda mali Bakir je presrećan, a roditelji zadovolni uslugom. Oftamolozi, lekari I medicinsko osoblje u Eropskoj očnoj bolnici kažu da će pružiti sve neophodne preglede i lekarske intervencije kako bi poboljšali zdravstveno stanje malog Bakira a time i olakšali brobu porodice Isović koja se trudi svom sinu život učini lepšim i boljim.(A.Š.)

Fejsbuk komentari

komentara

Čitaj još:  Asfaltiran deo sjeničkog naselja "Šanac"

Povezane teme

Kommentar verfassen