Mirza Šoljanin priprema spot za festivalsku pesmu

Vijesti 2013

DJEVOJKA KOJA ĆE UTJELOVITI „TERS BOSANKU“ U SPOTU OSTAJE KAO IZNENAĐENJE

Emir & Frozen Camels i Mirza Šoljanin u retro odijelima Istoka Bratića pjevaju “Ters Bosanku” na Turkvizyon 2013

Još od trenutka kada se pjesma “Ters Bosanka” kojom će Emir & Frozen Camels i Mirza Šoljanin Bosnu i Hercegovinu na Turkvizyon 2013, rađala u studiju, tada je i ideja za počela sazrijevati.

Naime, pripreme za snimanje spota, koje će početi u nedjelju 24. novembra, su već u toku, pa se timu pridružio bh. modni dizajner visoke mode Istok Bratić koji je izradio specijalna odijela za snimanje spota i nastup na ovoj prestižnoj manifestaciji u Turskoj.

Obzirom i da je sama pjesma nepretenciozna, vesela i moderna rock pjesma sa prizvucima retro stila, i samim spotom se želi “Ters Bosanku” pokazati na senzualan retro način. “Ters Bosanka ” je dobila vizualni identitet u liku prekrasne djevojke koja zasada ostaje iznenađenje do objave spota, a Istokova visoka moda se u cjelokupnoj priči uklopila kao idealan spoj.

EFC & Mirza danas su bili na probi modela u kojima ćemo ih gledati kako u spotu tako i na grandioznoj sceni Turkvizyona.

Fejsbuk komentari

komentara

Čitaj još:  Mirza Šoljanin nova pesma "Lelo" - VIDEO

Povezane teme

Kommentar verfassen

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahren Sie mehr darüber, wie Ihre Kommentardaten verarbeitet werden .