30. juna u Sjenici verovatno vanredno stanje (Ženi nam se Mirza)

Sjenica vesti, Vijesti 2012

Iako se već izvesno vrijeme šuška o svadbi Merime Džeko, sestre fudbalske zvezde Edina Džeke, i mladog pevača iz Mirze Šoljanina, ovaj zaljubljeni par ne želi u javnosti iznositi detalje sretnog događaja.

Merima i Mirza - www.SJENICA.com

Ipak, kako saznajemo, velika svadba bivše voditeljice Radija „Stari Grad“ i pobednika treće sezone Hayatovog šoua „Zvijezda možeš biti“ zakazana je za 30. juni u hotelu „Borići“ , Mirzinom rodnom mestu.

Prema našim informacijama, za taj dan rezervirani su kompletni kapaciteti „Borića“ – restoran za svadbeno veselje, kao i hotelski deo sa sobama, verovatno za smeštaj zvanica.

U Sjenicu su prije dvadesetak dana dolazili Merimin otac i još neki ljudi. Ne znamo zašto, možda zbog dogovora o svadbi – tvrdi naš sagovornik.

Čitaj još:  Kancelarija za mlade u Sjenici nagrađuje najaktivnije

Naravno da će Edin Džeko prisustvovati sestrinoj svadbi u Sjenici, a u „Borićima“ se, pored članova porodice i prijatelja mladenaca, očekivati i dolazak poznatih ličnosti.
Zbog toga i verujemo, da će biti telohranitelja, policije ili sl. Jednostavno, „ stanje“!

Za Meriminu i Mirzinu vezu u javnosti se zna skoro šest meseci. Prvi put su zajedno viđeni u decembru prošle godine na promociji singla Harisa Džinovića „Pariške kapije“ u sarajevskom klubu „Coloseum“. Zajedno su proveli i nekoliko dana na zimovanju na Vlašiću.

Komentarišite ovu temu na FORUMU

Fejsbuk komentari

komentara

Povezane teme

Kommentar verfassen

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahren Sie mehr darüber, wie Ihre Kommentardaten verarbeitet werden .