postavljeni-svetleci-stubni-bilbordi

Postavljeni svetleći stubni Bilbordi

Sjenica vesti, Vijesti 2012

Sjenica – Proteklog vikenda kroz centar Sjenice zasvetleli su prvi bilbordi. Postavljeno je 17 od planirana 33. Osim u glavnoj ulici, od semafora do kružnog toka kod opštine, bilbordi će biti postavljeni i u naselju Vilenjak. Na njima su trenutno slike Sjeničkog jezera i otvorenih vrata Ćatovića kuće, kao zaštićenog kulturnog dobra ovog grada sa simbolikom otvorenosti i gostoljubivosti Sjenice i Sjeničana.

postavljeni-svetleci-stubni-bilbordi

– Imamo sreću i zadovoljstvo što postavljamo i dekorativnu javnu rasvetu, takozvane stubne bilborde koji će ulepšavati naš grad, izjavio je pomoćnik predsednika opštine Sjenica zadužen za infrastrukturu i razvoj Senad Mahmutović. On je rekao da će, nakon dvomesečnog promotivnog perioda, stubni bilbordi dobiti i komercijalnu namenu. Kako je najavio Mahmutović, za izdavanje reklamnog prostora na bilbordima biće zadužena opštinaska Direkcija za urbanizam, projektovanje i izgradnju.

Čitaj još:  Nova knjiga naše Sanele Halković "Boje tragova"

U sklopu projekta rekonstrukcije javne rasvete, predhodno su završeni radovi na osvetljavanju prilaznog puta od Medara prema Sjenici, u toku je sistema javne rasvete u Ulici Novoj pored autobuske stanice, nakon čega će se, kako najavljuju nadležni, raditi i na još tridesetak ulica na širem gradskom području.

Fejsbuk komentari

komentara

Povezane teme

Kommentar verfassen

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahren Sie mehr darüber, wie Ihre Kommentardaten verarbeitet werden .